01 / 05 / 2024

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık iletişim

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık iletişim

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Biz Cevahir AVM’deki mağazalar teker teker kapanıyor!

Açılışını 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi’nde birçok işletme ekonomik kriz nedeniyle kepenk kapattı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dursun Cevahir, İslan Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Biz Cevahir Haliç AVM açıldı!

Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çocuklarımıza nasıl bir miras, nasıl bir şehir mimarisi bırakacağımızın muhasebesini şimdiden yapmalıyız. " dedi.

Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü kapılarını açıyor. Peki Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi...

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık iletişim Haberi

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık iletişim

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi konusu: 
Yurtiçinde ve dtışında her nevi bina,konut,prefabrik konut,tatil sitesi,spor tesisi,turistik site,dinlenme sitesi, eğlence sitesi,sanayi sitesi,otel,motel,okul,hastane,işhanı, fabrika,sinema,tiyatro,opera,petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte gayrimenkul yapıları ile köprü,yat limanı,tünel,yol,sulama ve içme suyu tesisleri ile kanalizasyon tesisleri,baraj ve diğer tesislerin inşaatını yapmak,bu konularda yapı taahhüdünde bulunmak...

Adres: CANKURTARAN MAH.KUTLUGÜN SK. BİZ CEVAHİR OTEL BLOK NO:8/1 FATİH