04 / 05 / 2024

bizimevler 6 satılık

bizimevler 6 satılık

İhlas Yapı'nın gökkuşağı renkleriyle bezediği BizimEvler 6 Projesinin fotoğrafları dünyaca ünlü mimarlık sitesi architizer.com’da yayınlandı.

Bizim Evler 6 projesi 1 Ekim'de satışta!

İhlas Holding Ispartakule bölgesinde Bizim Evler serisine altıncısını katıyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı İhlas Bizim Evler 6 projesinin satışları 1 Ekim 2013 tarihinde başlıyor...

Bizimevler 9 satılık!

İhlas Holding tarafından hayata geçirilmesi planlanan Bizimevler 9 projesi Mayıs ayında satışa çıkacak. Projede teslimlerin 36 ayda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bizimevler 9 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları!

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede İhlas Holding imzası bulunuyor...

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık daire fiyatları!

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık daire fiyatları 461 bin liradan başlayarak değişiyor. 1.207 konuttan meydana gelen Bizim Evler 6 projesi Mayıs ayında teslim edilecek...

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık!

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık ev tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projede teslimler bu yıl yapılacak.

Bizim Evler 6 Avcılar satılık daire!

İhlas Yapı imzası ile yükselen Bizim Evler 6 Avcılar satılık daire tipleri arasında 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık ev!

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık ev fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. İhlas Yapı tarafından inşa edilen proje 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık konut!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık konut fiyatları 410 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede 1.661 daire ve 160 cadde mağazası yer alıyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule satılık konut!

Bizim Evler 6 Ispartakule satılık konut tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje 414 bin 210 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık ev!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık ev fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Satış süreci devam eden proje 414 bin 210 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daire alanları 116 metrekareden başlıyor, 302 metrekareye kadar ulaşıyor. İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından yükselen projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ispartakule'de inşa edilen İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazasından oluşuyor. Projede daire alanları 116 metrekareden başlıyor.

bizimevler 6 satılık Haberi

bizimevler 6 satılık

Popüler uygulama Instagramda Yener Torun (cimkedi) isimli kullanıcı, renkli mimariye sahip binaların fotoğraflarını çekerek sosyal medyada 132 bin takipçiye ulaştı. Gökkuşağı temalı Bizim Evler 6 projesinin birbirinden güzel fotoğraflarını çeken Torun, bu fotoğraflarıyla dünyaca ünlü mimarlık sitesi Architizer'de yer aldı.


Ispartakule'de hayata geçirilen Bizim Evler 6 projesinin renkli ve farklı mimarisinin fotoğrafları Architizer'de büyük ilgi gördü. "Genel İstanbul fotoğraflarının çoğu tarihsel mekanlar veya boğaz çevresindedir. Onları bende seviyorum ama başka şeyler göstermek istiyorum' diye konuşan Yener Torun, İstanbul'da uzun süre yaşamış insanlar bile fotoğraflarımın yaşadıkları şehirde çekildiğine inanamıyor. Yoğun şehir temposunda çevremizdeki çoğu güzel şeyi farketmiyoruz.


Yanından geçtiğimiz güzel mimarili bir bina veya oldukça farklı bir kafe... Hepsi bir süre sonra bizler için sadece orada duran ve hep olması gereken şeylermiş...