06 / 05 / 2024

Bizimevler Güzelce daire fiyatları

Bizimevler Güzelce daire fiyatları

Toplam 709 konut ve 111 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor.  İşte Bizim Evler Güzelce fiyat 2018..

Bizim Evler Güzelce satışta! 347 bin TL'ye!

İhlas Holding imzası ile Büyükçekmece'de inşa edilen Bizim Evler Güzelce projesi ön satışa çıktı. 347 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Peşin ve banka kredisi ile ödemelerde yüzde 15 indirim sunulan projenin inşaat çalışmaları da başladı.

Bizimevler Güzelce'de teslimler Ağustos 2018'de!

İhlas Yapı'nın Büyükçekmece'de hayata geçireceği Bizimevler Güzelce projesi 980 konut ve 35 dükkandan oluşuyor. Projenin Ağustos 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

Bizimevler Güzelce güncel fiyat listesi 2020!

İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de hayata geçirilen Bizimevler Güzelce projesinde 2+1'ler 666 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları!

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Askı Tutanağı yayınlandı...

Ömer İshak kimdir?

İhlas Yapı BizimEvler Güzelce Satış Müdürü Ömer İshak kimdir? Ömer İshak, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bizim Evler Güzelce örnek daire!

Büyükçekmece'de  92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce örnek daire görselleri yayınlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Bizim Evler Güzelce ödemeleri!

Bizim Evler Güzelce ödemeleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. 92 bin 293 metrekare arsa alanına sahip projede 709 konut ve 111 ticari ünite bulunuyor. 

Bizim Evler Güzelce fiyatları!

17 bloktan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesinde 709 konut ve 111 ticari ünite yer alıyor. Bizim Evler Güzelce fiyatları daire tiplerine ve alanlarına göre değişiyor. 

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Bizimevler Güzelce daire fiyatları Haberi

Bizimevler Güzelce daire fiyatları

Yüksek yatırım potansiyeline sahip Bizim Evler Güzelce projesi 709 konut ve 111 ticari üniteden oluşuyor. 92 bin 293 metrekare arsa üzerinde konumlanıdırlan Bizim Evler Güzelce projesi  ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor.  
 

Az katlı olarak tasarlanan projede bloklar 7 ve 10 katlı olarak inşa ediliyor.  92 bin 200 metrekare arsa alanına sahip Bizim Evler Güzelce'de 64 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı. 
 


Bizim Evler Güzelce'de 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip konut seçeneği yer alıyor. Gözde yatırım aracı olarak dikkat çeken projede  2+1 daireler 440 bin TL’den başlıyor. Projede kredili alımlarda 60 ay 0.69 vade oranıyla ödeme seçeneği yatırımcılara sunuluyor.
 


E-5 Otoyolu’nun yanı başında yükselen Bizim Evler Güzelce'de daire sahiplerine 2 adet sosyal tesis, dört...