16 / 05 / 2024

Bk Tepebaşı İnşaat iletişim

Bk Tepebaşı İnşaat iletişim

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Külünk tarafından kuruldu.

Bk Tozanlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bk Tozanlı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yüksek ve Bülent Küçük ortaklığında kuruldu.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Külünk tarafından kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Koyuncu Bk Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koyuncu Bk Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koyuncu tarafından kuruldu.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bk Architecture İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Kulaç tarafından kuruldu. 

Horizons BK Gayrimenkul İnşaat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons BK Gayrimenkul İnşaat İthalat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Albukaai ve Randa Alrez ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kır tarafından kuruldu. 

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 101 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kolay, Kerem Kolay, Semih Bayındır ve Başak Bayındır ortaklığında kuruldu.

Bk Tepebaşı İnşaat iletişim Haberi

Bk Tepebaşı İnşaat iletişim

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Külünk tarafından kuruldu.

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...