28 / 04 / 2024

bkm sefaköy

bkm sefaköy

Tek Art İnşaat Sefaköy Stüdyolarını, dizi film çekim seti olarak Beşiktaş Kültür Merkezi A.Ş'ye 1 Nisan 2013 tarihi itibariyle kiraya verdi...

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Sefaköy Royal İstanbul fiyatlar!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatlar 149 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödemeleri 40 ay 0 faiz imkanı ile yapılabilen proje Babacan Yapı tarafından hayata geçirilecek.

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı durakları!

13,95 kilometre uzunluğunda planlanan Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak. Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi 10 istasyona sahip olacak...

Yenikapı Sefaköy raylı toplu taşıma hattı bilgileri!

Yenikapı Sefaköy Raylı Toplu Taşıma Sistemi 13.95 kilometre uzunluğunda birbirine paralel geliş ve gidiş tünellerinden oluşuyor. Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı'nın başlangıcı, mevcut Hacıosman-Yenikapı Metro Hattı'nın devamı olacak.

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı istasyonları!

1.7 milyar TL'ye mal olacak Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinden geçecek. Yeni hat 13,95 kilometre uzunluğunda olacak.

Royal İstanbul Sefaköy görselleri!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek Royal İstanbul'da daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor. İşte Royal İstanbul Sefaköy görselleri...

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı güzergahı belli oldu! İşte istasyonlar!

Yaklaşık 1.7 milyar TL'ye mal olacak Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı istasyonları belli oldu. Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 13,95 kilometre uzunluğunda olacak...

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Babacan Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilen proje 4 blok olarak tasarlandı. Peki Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek projede yaklaşık 3 bin adet ünite yer alıyor.

Babacan Royal İstanbul Sefaköy projesinin ilk görselleri!

Babacan Yapı'nın Sefaköy projesi Royal İstanbul adıyla satışa sunulacak. Royal İstanbul Sefaköy'de bir bloğun ilk altı katı yabancıya satışa açıldı. İşte Babacan'ın Royal İstanbul projesinin ilk görselleri...

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

bkm sefaköy Haberi

bkm sefaköy


Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, Halkalı Caddesi No:245 Küçükçekmece-Sefaköy/İSTANBUL adresinde bulunan ve yapımı yeni tamamlanan Stüdyolarımızın bir bölümü dizi film çekim seti olarak, (BKM) Beşiktaş Kültür Merkezi A.Ş.'ye 1 Nisan 2013 den itibaren kiraya...