29 / 04 / 2024

blumar ataköy satılık daire

blumar ataköy satılık daire

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy Ataköy'de inşa edilen ve 200 bin metrekare inşaat alanı bulunan Blumar Ataköy satılık dairelerinin mimarisinde MM Proje' nin imzası bulunuyor.

Blumar Ataköy fiyat listesi!

Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı ile yükselen Blumar Ataköy fiyat listesi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz…

Blumar Ataköy satılık!

Blumar Ataköy satılık dairelerle ilgili bilgiler haberimizde yer buluyor. Blumar Ataköy projesinin 2014 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor...

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Nef Ataköy satılık ev!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunan Nef Ataköy satılık ev fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin teslimlerinin Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları 725 bin TL'den başlıyor. Projede 165 rezidans, 52 ofis ve 15 dükkan yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık!

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık!

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

blumar ataköy satılık daire Haberi

blumar ataköy satılık daire

Blumar Ataköy satılık daire tipleri haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy Ataköy'de inşa ediliyor. 200 bin metrekare inşaat alanı bulunan Blumar Ataköy karpa proje olarak yükseliyor.


Otel, konut, ofis ve AVM konsepti ile oluşturulan Blumar Ataköy projesinde ofis bloğu 8 bin metrekare olarak tasarlandı. Ataköy Blumar Residence kapsamında konut alanı ise 30 bin metrekare şeklinde tasarlandı. Projedeki otel bloğu ise 20 bin metrekare olarak belirlendi. 


Blumar Ataköy satılık daire!


Blumar Ataköy satılık daire lerinin mimarisinde MM Proje'nin imzası bulunuyor.


Teslimlerinin 2014 yılı sonunda yapılması planlanan proje, Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığıyla yükseliyor. 



Blumar Ataköy merkez ofis!


Tophanelioglu Cad. Arduman Is Merkezi No: 4/3-A Üsküdar / Istanbul


Ataköy Blumar Residence iletişim bilgileri

Telefon: 0212 350 91 00

Web adresi :