07 / 05 / 2024

BM İnşaat Maidan ulaşım

BM İnşaat Maidan ulaşım

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahjad Ahmed M. Mohammed ve Mehyar Malik Mozafar ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ibm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ibm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bölükbaş tarafından kuruldu. 

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Babacan ve Mustafa Menekşe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Yüce Mersin tarafından kuruldu.

BM Mühendislik'in acı günü! Süleyman Kazanç vefat etti!

BM Mühendislik ve İnşaat'ın Genel Müdürü Hakan Kazanç'ın babası Süleyman Kazan. vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

BMŞ Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BMŞ Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Savaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

BM İnşaat Maidan ulaşım Haberi

BM İnşaat Maidan ulaşım

Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat işbirliğinde hayata geçirilen Maidan Residence'de home ofislerin büyüklükleri 68 - 1800 metrekare olarak tasarlandı. 


Çankaya Maidan ofis fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 22 bin 435 metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


530 adet ofis, home ofis ve 68 adet mağazadan meydana gelen Maidan Rezidans Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Proje Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alıyor. 


Maidan Ankara'da toplantı, restaurant, güvenlik, mağaza, kuaför, çiçekçi ve resepsiyon hizmetleri gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Çankaya Maidan ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 TL + KDV'den başlıyor. 3 bloktan oluşan  rojenin 6 bin metrekarelik meydan alanı bulunuyor. 


Ankara Maidan Ofisleri nerede?

Adres : Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı No: 4 Çankaya/Ankara


Telefon : 0312 221...