19 / 05 / 2024

BMB Enerji Dış kimin 

BMB Enerji Dış kimin 

BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi Rukiye Aktaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarkan Bayram tarafından kuruldu.

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarkan Bayram tarafından kuruldu.

Nordkon Enerji Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nordkon Enerji Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğancan Mutlu tarafından kuruldu.

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Ferah, Hakan Baykara ve Ömer Selim Geylan tarafından kuruldu.

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı!

Merkez Bankası Ekim Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporunu yayımlandı.Buna göre, enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı, yıllık enflasyon enerji dışındaki tüm ana gruplarda düşüş kaydetti.

Eytem Grup Enerji İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eytem Grup Enerji İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayyub Fayzullaev ve Rustam Yunusov tarafından kuruldu.

Eskişehir'in enerji verimliliği projesi dünyanın en iyi çalışmalarından biri oldu!

Kentteki kamu binalarında enerji verimliliği projesi, iklim değişikliğiyle mücadelede dünyanın en başarılı 20 projesi arasında yerini aldı.

ABD Enerji Bakanı Perry piyasanın saldırıya olumlu yanıt vereceğini düşünüyor!

ABD Enerji Bakanı Rick Perry, Suudi Arabistan'da devlet petrol şirketi Aramco'ya ait petrol tesislerine yönelik saldırıların ardından petrol fiyatlarındaki rekor artışa ilişkin açıklama yaptı. Perry, piyasanın saldırıya 'olumlu yanıt vereceğini' düşündüğünü belirtti.

Omak İnşaat Mühendislik Enerji ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omak İnşaat Mühendislik Enerji ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Omak tarafından kuruldu.

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hossei Ardestani, Mohammad Taheri, Seyed Mohsen Moraveji ve Seyedmahdi Mousavinaeini ortaklığıyla kuruldu... 

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Asghar Fadei Chatroudi, Bagher Mohammadipour ve Turan Özcan ortaklığında kuruldu.

BMB Enerji Dış kimin  Haberi

BMB Enerji Dış kimin 

BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Rukiye Aktaş tarafından kuruldu. 

BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi adres; CEVİZLİ MAHALLESİ AŞKALE SK. NO:25/9...