07 / 05 / 2024

BMC izmir

BMC izmir

BMC’nin İzmir’den taşınacağı iddialarına açıklık getiren Binali Yıldırım, “İzmir’e katma değer sağlayan hiçbir yatırımın gitmesine meydan vermeyiz” dedi

300 binden fazla sattı! BMC’de fiyatlar güncellendi.. BMC 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin TIR üreticisi BMC 300 bin adedi aşkın araç üretimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. İnşşat, yol ve çekici modelleriyle güven veren BMC ekim ayı fiyatları da güncellendi.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Bmc Marine Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bmc Marine Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 milyon TL sermaye bedeli ile Gürsel Yıldız tarafından kuruldu. 

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

BMC, Sakarya-Karasu'da savunma sanayi kenti inşa edecek!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Bakanlar Kurulu'nun BMC'ye savunma sanayi kenti inşa etmek üzere Sakarya-Karasu'da 2 bin 500 dönüm arazi tahsis ettiğini belirtti.

BMC'nin Karasu fabrikası 2 yıl içinde açılacak!

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, savunma sanayi fabrikasını ilçeye kurmak isteyen BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetim kurulu yetkilileriyle bir araya geldi.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Binali Yıldırım: BMC'nin İzmir'den taşınmasına meydan vermeyeceğiz!

BMC’nin İzmir’den taşınacağı iddialarına açıklık getiren Binali Yıldırım, “İzmir’e katma değer sağlayan hiçbir yatırımın gitmesine meydan vermeyiz” dedi

BMC'nin Bornova'daki arsasına konut mu yapılacak?

Ethem Sancak'ın BMC'yi İzmir'den Sakarya'ya taşımasına tepkiler devam ediyor. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, "Durum gösteriyor ki BMC taşınacak ve Pınarbaşı'nda yeni bir gayrimenkul projesi görecegiz." dedi.

BMC'den Sakarya'ya 1 milyar 300 milyon liralık yatırım!

Savunma sanayi araçları başta olmak üzere kamyon, otobüs ve motor üretimi gerçekleştirmek üzere Sakarya'daki yaklaşık 222 hektarlık alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ adına münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi

BMC'ye Sakarya Karasu'da yatırım yeri tahsis edildi!

Sakarya Karasu'da bulunan sınırları belirlenmiş alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'ye münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

BMC izmir Haberi

BMC izmir

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in önde gelen sanayi kuruluşu olan BMC'nin İzmir'den taşınmayacağını aksine yeni yatırımlarla daha da büyüyeceğini açıkladı. Bir süredir devam eden, BMC'nin İzmir'den taşınacağı iddiaları konusunda değerlendirmelerde bulunan Binali Yıldırım, İzmir'in yoksullaştırılmak istendiğine dair kamuoyu oluşturma çabalarının art niyetli bir yaklaşım olduğunu söyledi. Bakan Yıldırım, BMC'nin İzmir Pınarbaşı tesislerinden ayrılmak niyetinde olmadığını aksine yatırımlarını daha da büyüterek İzmir'e sağladığı katkıyı ileri taşımayı hedeflediğini söyledi.


200 milyon TL yatırım


2014 yılında el değiştiren BMC'nin son 1.5 yılda yaptığı atılımı da hatırlatan Yıldırım, BMC yetkililerinden aldığı bilgileri de kamuoyu ile paylaştı. Yıldırım, "BMC İzmir Pınarbaşı tesislerinde önemli yatırımlar yapmayı sürdürüyor. Üretim hatlarını, ekipmanlarını, teknolojilerini, tüm yazılım ve donanımını yeniliyor. 2017 sonuna kadar Pınarbaşı tesislerine 200 milyon TL'yi...