22 / 07 / 2024

BMW 8 SERİSİ FİYAT

BMW 8 SERİSİ FİYAT

Dünya'nın en çok tercih edilen otomobil markası olan BMW'nin BMW 8  serisinin Ağustos fiyatları açıklandı. Peki BMW 840i xDrive fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Konut sorunu nasıl çözülür? Uzmanı 8 maddede açıkladı!

Konut sorunu her geçen gün giderek daha da büyürken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 8 madde sıraladı. Peki konut sorunu nasıl çözülür? İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Hurda fiyatları fırladı! Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs hurda fiyat listesi!

Hurda bakırın ve demirin fiyatına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası hurda fiyatları resmen fırladı. Peki Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu?  Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

ŞOK 8 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK markete iPhone 13 128 GB Midnight Cep Telefonu geliyor!

ŞOK market 8 Mayıs çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var. Homend Royaltea Plastik Antrasit Çay Makinesi 1.099 TL, Bambum Lara Sea / Golf Fincan Takımı 599 TL, Braun Silk-Epil 5 Sensosmart Epilasyon Cihazı 1.499 TL.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

İstanbul afet dirençli bir şehir yapılabilir mi? Nasuh Mahruki 8 maddede sıraladı!

AKUT eski Yönetim Kurulu Başkanı, Nasuh Mahruki, X sosyal medya hesabından, İstanbul'un afet dirençli bir şehir haline getirmek için yapılması gerekenleri 8 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Otomobil satışları yüzde 60,8 arttı! 

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarı, 2023'ün 11 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60,8 attı. Söz konusu dönemde rekor 1 milyon 73 bin 982 adet araç satıldı.

Daha az tüketim! Daha fazla sürüş keyfi! BMW Z4 ile sürüş keyfini doruklarda yaşama zamanı!

Her ay olduğu gibi bu ay da tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlayan BMW, Z4 modelinin yeni fiyatını duyurdu. Peki, BMW Z4’ün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

BMW Motorrad'ın yeni iki modeli Türkiye'de satışa çıkıyor: R 18 Roctane ve R 12 nineT

Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilciliğini üstlendiği BMW Motorrad, saf sürüşü merkeze aldığı modeli BMW R 18 Roctane ile BMW Motorrad'ın 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan R 12 nineT modelleri için bir lansman düzenledi.

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

Son depremler! 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika deprem listesi!

Deprem listesi araştırılan konular arasındadır. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımda olan depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

BMW 8 SERİSİ FİYAT Haberi

BMW 8 SERİSİ FİYAT

Alman otomobil devi BMW'nin 840i xDrive Ağustos ayı fiyatları açıklandı. Yeni otomobil alacak sürücüler BMW 840i xDrive fiyatlarını merakla takip ediyor. Peki, BMW 8 serisinin 2022 fiyatları ne oldu, özellikleri neler? 8 serisi 100 kilometrede ne kadar yakar? İşte detaylar...

BMW 840i XDRİVE ÖZELLİKLERİ

Yeni BMW 8 Serisi, şıklığı ve spor görünümü ile görenleri büyülüyor. Benzersiz özelliklere sahip ikonik tasarımı sayesinde 8 serisi sınıfında ön planda yer almasını sağlıyor. Sportif sürüş dinamikleri ve büyük hassasiyet içeren kullanımı sürücülere mükemmel bir kullanım deneyimi sunuyor.

Yeni BMW 8 Serisi  yüksek kalitede donanım, iç tasarımı ve ayrıcalıklı özellikleriyle konforu ve modern görünümü bir arada sunuyor. Öte yandan otomobil 4.9 saniye içerisinde 100 kilometre hızı da buluyor. BMW 8 serisi 3 farklı donanım baz...