03 / 05 / 2024

BMW X1 fiyatları

BMW X1 fiyatları

BMW X1 serisi özellikleriyle ve fiyat listesiyle dikkat çekiyor! SUV tarzı yüksek otomobilseverler için tasarlanan X1 serisi, üst düzey konfor yaşamak isteyenlerin popüler tercihleri arasında yer alıyor. Peki X1 serisinin fiyatlarındaki son durum ne? Cevabı haberimizde...

BMW, kasım ayının ilk fiyatlarını açıkladı! 1 Serisi’nin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, kasım ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listelerini güncelleyerek paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, 1 Serisi’nin de güncel fiyat listesini yayımlayan BMW, bu seriye zam yapmadığını açıkladı.

BMW takipçilerine Eylül 2023 sürprizi! Bu iki modelde ağustos fiyatlarıyla yola devam!

BMW, eylül ayı kapsamında X3 ve X7 modellerine zam yapmayacağını açıkladı. Karar, BMW takipçilerinde sevinçle karşılanırken, bu modellere yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW’den son dakika zammı! 3 modele birden üst üste zam geldi!

BMW; İX, İX1 ve İX3 modellerine zam yaptığını duyurdu. Ağustos ayı kapsamında gelen zamların ardından bu modellerin yeni fiyatları merak konusu oldu.

BMW dört modeline birden zam yaptı! Fiyatları görenlerin gözleri yerinden fırlayacak!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW; 5 Serisi’ne zam yapmazken 6,7 ve 8 serilerine birden zam yaptı. Ağustos ayı çerçevesinde geldiği öğrenilen zamların ardından bu serilerin fiyatları ise merak konusu oldu.

BMW 3 Serisi 2 bin 300 TL zamlandı! En ucuz BMW 3 Serisi ne kadar oldu?

BMW, ağustos ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin yeni fiyatlarını tek tek güncellemeye başladı. Buna göre; BMW, ağustos ayı kapsamında 3 Serisi’ne sadece 2 bin 300 TL zam yaptı.

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

BMW 2 Serisi’ne tamı tamına 131 bin 700 TL zam geldi! 2 Serisi’nin yeni fiyatını görenler şaşkına döndü!

BMW, temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Resmi internet sitesinden modellerinin yeni fiyatlarını yayımlayan BMW, 2 Serisi’ne tam 131 bin 700 TL zam yaptığını duyurdu.

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

BMW, temmuz ayının ilk gününden fiyat listesini güncelledi ve 1 Serisi’ne 115 bin 100 TL zam geldiğini duyurdu. Temmuz ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden yayımlayan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyatını ya paylaştı.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

BMW X1 fiyatları Haberi

BMW X1 fiyatları

BMW X1 modelinin diğer modellere göre daha uygun fiyat seçeneklerine sahip olması onu en çok tercih edilenlerden yapıyor. SUV modeli olan X serisi otomobillerin sportif detayları ve kendine has duruşu sınıfındaki diğer modeller arasında ön plana çıkmasını sağlıyor.

Otomobil, 0'dan 100 kilometre hıza 9.6 saniye içerisinde çıkabiliyor. Maksimum hızı ise 200 kilometre olarak belirlenmiş. Dış görünümünde olduğu gibi iç mekan tasarımında da oldukça konforlu özelliklere sahip.

X1 serisi otomobillerinin ön koltuklarının katlanabilir olduğu gibi arka koltuklarının da katlanabilir olması geniş bir alan hacmi sunuyor. Deri ve konforlu koltukları otomobile, son derece lüks ve modern bir hava katıyor. Peki Fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...

BMW X1 serisinden araç alacakların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de...