17 / 05 / 2024

Bobby Brown Whitney Houston

Bobby Brown Whitney Houston

Whitney Houston New Jersey'deki evini satılığa çıkardı

FED'e faiz uyarısı!

ABD Senatosu Bankacılık Komitesi Başkanı Brown, Fed Başkanı Jerome Powell'a yazdığı mektupta faiz artırımlarına karşı uyarıda bulunarak, Fed'in enflasyonla mücadele ederken istihdamı maksimize etme sorumluluğunu da ihmal etmemesi gerektiğini söyledi.

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Gayrimenkul yatırımları artacak!

JLL EMEA Bölgesi (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Araştırmalar Direktörü James Brown, "Gayrimenkulde karlılık toparlanacak ve gelecek yıldan itibaren artmaya başlayacak, dolayısıyla yatırımlarda da yükseliş yaşanacak" dedi.

McLaren 'sanat eseri' binalarını satıyor!

İngiliz süper spor otomobil üreticisi McLaren, “sanat eseri” olarak nitelendirilen binalarını satıyor. Zak Brown, “Neden binalara para bağlıyoruz ki? Biz emlak şirketi değil, yarış takımı ve otomotiv üreticisiyiz” dedi.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Melanie Brown'un Los Angeles'taki evi satışa çıktı!

Efsane grup Spice Girls'ün yıldızlarından biri olan Melanie Brown, 38 milyon pound’luk servetini tükettiğini açıkladı. Şu anda sadece 961 poundu bulunan Mel B.'nin evinin satışına karar verildi.

Büyük bankalar Brexit yüzünden İngiltere'den ayrılacak!

Вritish Bankers Association (BBA) Başkanı Anthony Brown, İngiltere'de faaliyet gösteren büyük bankaların Brexit sürecinin başlayacağı 2017 başlarında ülkeden çekilmeye hazırlandığını belirtti.

Brown İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Brown İnşaat Limited Şirketi, S.Kalyanajı Dutıa tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.

Guangzhou Evergrande Kulübü futbol tesisi ile dikkat çekiyor!

Çin’in en büyük kulübü Guangzhou Evergrande sadece yeşil sahadaki başarılarıyla değil tesisleriyle de dikkat çekiyor. Bu devasa tesisin içinde Pele, Bobby Moore ve Socrates gibi efsanelerin heykelleri bulunuyor.

Yerebatan Sarnıcı Cehennem filmi için 4 gün kapatılacak!

Dünyada 12 ülkeyle birlikte aynı günlerde Türkiye’de de yayımlanan ve daha yayımlanmadan çekilecek filmi konuşulmaya başlanan Dan Brown’un Cehennem ’inin çekim takvimi netlik kazanmaya başladı.

Kale Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı!

F-35 olarak bilinen Müşterek Taarruz Uçağı'nın motor parçalarının üretilmesinde faaliyet gösterecek olan ve Kale Grubu ile ABD'li Pratt&Whitney ortaklığı tarafından inşa edilen uçak motor sanayi fabrikası İzmir'de açıldı.

Ege Bölgesi Kale Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı!

F16 savaş uçaklarının yerini alacak F35’lerin motor parçalarını üretecek Kale&Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı. 75 milyon dolarlık yatırımla tamamlanan tesiste, 5 yıl içinde 700 kişilik istihdam sağlanması bekleniyor.

Bobby Brown Whitney Houston Haberi

Bobby Brown Whitney Houston

Whitney Houston, bir zamanlar eski kocası Bobby Brown ile birlikte oturduğu New Jersey'deki evini satılığa çıkardı. İlginç geometrik dizaynıyla dikkat çeken, beş banyosu, yüzme havuzu bulunan eve, 2.5 milyon dolar değer...