05 / 05 / 2024

Bodrum Bitez projeleri

Bodrum Bitez projeleri

Bodrum Bitez'de 50 yıllık taş binada kadın ve erkeklerin bir araya geldiği ve üç kadının işletmeciliğini yaptığı köy kahvesi büyük ilgi görüyor. Kahve işletmecisi Ayşe Delici, bu işi yapmayı uzun süredir düşündüğünü söyledi...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Bodrum Bitez'de 13.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Bitez'de 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

ÖİB, Bodrum'daki 3 taşınmazı satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum Konacık, Bitez ve Gökçebel mahallelerinde yer alan 3 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Bodrum konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte Bodrum konut projeleri 2021...

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Bodrum'da imara açılan 1 milyon metrekarelik alan için tepki!

Bodrum'da toplam 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılmasıyla ilgili tepkiler sürüyor. MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş, meslek örgütleri ve STL'larla hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Bitez AK-TUR Sitesi sakinleri de, ortak bir mücadele platformunda birlikte hareket etme çağrı

Bodrum Bitez projeleri Haberi

Bodrum Bitez projeleri

Bodrum'un Bitez beldesinde üç kadının işlettiği tarihi köy kahvesi görenlerin ilgisini çekiyor. 


Tarihi binada kadınlar ve erkekler bir arada köy kahvesi kültürünü yaşatıyor. Kahve işletmecisi Ayşe Delici, bu işi yapmayı uzun süredir düşündüğünü ve üç arkadaşıyla birlikte yaklaşık dokuz ay önce kahveciliğe başladığını söyledi. 


Bodrum Belediyesinden emekli olduktan sonra boş kaldığını anlatan Delici, "Uzun süredir arkadaşlarımızla bir işle uğraşmak istiyorduk. Bu kahvenin ihaleye çıktığını duyduk. İhaleyi kazanarak bu işe başladık. İlk başlarda kadın olarak burayı işletmenin zor olacağını düşündük ama köy halkı ve vatandaşlar bize alıştı ve arkadaşlarımızla 9 aydır işletiyoruz" dedi.  


Köy kahvesinin içinde ve dışında yeni düzenlemeler yaptıklarını anlatan Delici, kabul görmeme endişesine rağmen büyük destek gördüklerini, halkın hizmetten, temizlikten ve güler yüzden çok memnun kaldığını ve bu işe...