04 / 05 / 2024

bodrum çalışmalaru

bodrum çalışmalaru

Taner Uslu, Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın Toplantısında son bir yıl içinde yapılan çalışmaları basın mensuplarına aktardı. Uslu, “Bodrum için, Bodrumlular için çalıştık ve beraberce yine Bodrum için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bodrum'daki bir otelin Bakan Ersoy tarafından satın alındığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin Bakan tarafından satın alındığı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Bodrum Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında son durum!

Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesi'ndeki ikinci etap restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Ersoy, kaleyi Müzeler Haftası'nda açmayı hedeflediklerini ancak yeni tip koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle bazı aksamalar yaşandığını kaydetti...

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Coldwell Bodrum çalışanları Bodrum'da buluştu!

oldwell Banker, gayrimenkul profesyonellerini ve sektöre yeni giren çalışanlarını Bodrum Güvercinlik Mahallesi'ndeki Titanic Deluxe Otel'de bir araya getirdi.

Katarlı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani Bodrum'dan arsa aldı!

Katarlı iş adamı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani, Bodrum';dan 1,5 dönüm arsa aldı. İş adamı bu arsaya 800 bin lira ödedi.

Bodrum'daki yol çalışmaları hızlandı!

İlçe genelindeki bozulan yolların bakımlarını aralıksız sürdüren Bodrum Belediyesi ekipleri, eksikleri tespit ederek; yaklaşan kış ayları öncesi çalışmaları hızlandırdı.

Bodrum'da 'Doğal SİT Alanları Uygulama Öneri Planı'na tepki!

Bodrum'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın birinci derece SİT alanlarını ikinci ve üçüncü derece SİT alanına dönüştürüp imara açacağı belirtilen 'Doğal SİT Alanları Uygulama Öneri Planı'na tepkiler sürüyor.

Bodrum Yalıkavak'ta asfaltlama çalışmalar başladı!

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

Bodrum'da yapılan deniz dolgu çalışması meclis gündeminde!

Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'ne iskan alındı mı?

Yeminli Mali Müşavir Fuat Bergansa, Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'nde 80 metrekare yerine 46.24 metrekarelik daireler için inşaat ruhsatı alındığını iddia etti. Bergansa "Binalar için iskan alınamadı" dedi.

Bodrum yarımada genelinde çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Bodrum Belediyesi tarafından yarımada genelindeki çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi ekipleri, Bitez ve Turgutreis mahallelerinde sahil ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

Bodrum'da inşaat çalışmasında tarihi mezar bulundu!

Bodrum'da inşaat çalışması başlamadan önce Bodrum Sualtı arkeoloji Müzesi yetkililerince sondaj kazısı yapıldığı ancak sondaj kazılarında her hangi bir tarihi buluntuya rastlanmayınca inşaat çalışmasının başladığı öğrenildi.

bodrum çalışmalaru Haberi

bodrum çalışmalaru

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu, Kemal Orman, İsmail Altındağ ve Turgay Kaya ile Birim Müdürleri, toplantıya katılan yerel ve ulusal basın mensuplarına, belediyenin yapmış olduğu faaliyetler ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Toplantıyı açan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi’nin faaliyetleri konusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir kez daha bir araya geldiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Üzülerek ifade etmeliyiz ki; güzel ülkemiz son derece sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Tüm temennimiz güzel ülkemizin en kısa zamanda bu sıkıntıları atlatarak yeniden barış ve huzur içinde yaşayacağı günlere kavuşmasıdır. Bir turizm kenti olarak da en önemli ihtiyacımız güvenlik ve huzur ortamıdır. Ülkemizde ve dünyada yaşanan bu sıkıntıların 2016 turizm sezonumuz üzerinde yaratacağı olumsuzlukları en aza indirgemek...