03 / 05 / 2024

bodrum Caresse Luxury Collection Resort Hotel

bodrum Caresse Luxury Collection Resort Hotel

The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından birinde çok özel bir proje atıyor. Mesa Bodrum Demirbükü tüm detaylarıyla Private Luxury konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Altın Kalpler'e tanıtıldı!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile özel bir proje hayata geçiriyor. Proje tüm ayrıntılarla Private Luxury bir yaşam konseptiyle Bodrum’da hayata geçiriliyor.

Buddha-Bar Bodrum Haziran'da hizmete açılacak!

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u LUX Resort ve Hotels işletecek!

MYC Partners’ın patronu Akdoğan, Bodrum’daki otelin işletmesini Türkiye’ye yatırım konusunda istekli olan Asya merkezli LUX Grubu’na verdi. Akdoğan “Trump’ın yöneticileri çok peşimizden koştu ama LUX ile anlaştık” dedi.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

Caresse Luxury Collection Hotel Bodrum'da açıldı!

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum'a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse'yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

bodrum Caresse Luxury Collection Resort Hotel Haberi

bodrum Caresse Luxury Collection Resort Hotel

Starwood Grubu markalarından The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.


Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi. “Uluslararası otel zinciri ‘W’ için niyetimiz vardı” diyen Volkan Büyükhanlı, “Fakat onlar, buraya Luxury Collection’ın daha çok yakışacağını söylediler. Geçtiğimiz haziran ayında da anlaşmayı sonuçlandırdık ve el sıkıştık” diye konuştu. Büyükhanlı sözlerini şöyle sürdürdü: “Starwood’la yaptığımız anlaşmanın


en önemli tarafı rezidans bölümü için de Luxury Collection standartlarının geçerli olması. Böylece Luxury Collection, Florida ve Hawaii’den sonra ilk kez Türkiye’de bir konut projesine markasını vermiş oldu. Caresse Bodrum, Luxury Collection’un Türkiye’deki ilk resort oteli. Caresse için rezidanslar dahil 150 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. Bu yatırımın yüzde 80’i öz sermayeyle geriye...