05 / 05 / 2024

bodrum design studio

bodrum design studio

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Leyla Nuriye İlman Yörür tarafından kuruldu.

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Topçu Erimiş tarafından kuruldu.

Haptic Design Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Haptic Design Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Haidar Tahtah ve Shadı Awad ortaklığında kuruldu.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Mandarin Oriental Bodrum'a 2 ödül!

Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerinden European Hotel Design Awards’da iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Qent İstinye’de son 9 daire!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

bodrum design studio Haberi

bodrum design studio

Onur Başkan kimdir?

Onur Başkan, 1978 yılında İzmir’de doğdu. 1998 -2002 yıllarında;  Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde okudu.


2005-2009 yıllarında; MRI Overseas Property

Dünyanın 18 ülkesinde faliyet gösteren Avrupa’nın en büyük gayrimenkül firmasında emlak satış  temsilcisi ardından satış müdürlügü görevleri yaptı.


2008 -2009 , Yılları arasında Finlandiyanın Lapland bölgesinde,Levi  kayak merkezinde bulunan Dünya çapında iki projenin( Hotel Levin Torinaukio , Levin Klubi ) Snow White inşaat firması bünyesinde proje satış müdürlügünü yaptı.


2010 -2011: Club La Costa

Club La Costa firmasının, Artev Global ile birlikte tasarlayıp satışa sunduğu, Kuşadası ( Kuşadası Golf Resort) ve Didim ( Appolonium) projelerinde satış ve pazarlama ekibinde yer aldı.


İletişim bilgileri:


Bodrum Design Studio

Muğla, Bodrum

Turkey

E-posta: [email protected]

Telefon: +90 0554 888 55...