06 / 07 / 2024

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Orta Kent Yahşi de yapılan Eldebran Osmanlı Konağı’nın Bodrum’ da yapılan açılışı birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi.

Yunanistan Osmanlı vakıf mallarını satıyor!

Muğla Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki İstanköy Adası’ndaki Osmanlı Dönemi’ne ait vakıf mallarının satılmasına sert tepki gösteren Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, satışların durdurulmasını istedi.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı açıldı!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Orta Kent Yahşi de yapılan Eldebran Osmanlı Konağı’nın Bodrum’ da yapılan açılışı birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi.

Bodrum'daki 200 yıllık miras mahkemeyle satılacak!

Bodrum ilçesinde, voyvoda (Osmanlı'da devlet adına vergileri toplayan görevli) Hacı Hüseyin Ağa'nın 8 çocuğundan 2'si olan Arif ve Hasan Ağa'dan kaldığı belirtilen 200 yıllık miras için toplantı düzenlendi.

Osmanlı kapıları ev dekorasyonlarında kullanılıyor!

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor...

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor!

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor. Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.

Bodrum'daki evin enkazından tarihi eser çıktı!

 Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evin enkaz kaldırma çalışmaları sırasında Osmanlı dönemine ait olduğu öğrenilen para ve objeler bulundu...

Taş Design, Bodrum'da 30 bin çeşit dekorasyon ürünü sunuyor

Taş Design, 30 bin çeşit dekorasyon ürünü ile Bodrum halkına geniş bir seçenek sunuyor

 

Bodrum Woodland Regency'de cam ağaçları eşliğinde tatil

Cumberland Properties;  Woodland Regency Pojesi ile bu kez de sizlere çam ağaçları eşliğinde bir Bodrum tatili sunuyor

Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı!

Liverpool'un yıldız ayaklarından Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı

TMT Otel, Bodrum'da ultra lüks villa yapacak

Mermerci Ailesi'nin sahibi olduğu TMT Otel, Bodrum'da lüks villa yapacak

Magic Life Bodrum'a EcoResort sertifikası verildi

Ekolojik yaşama katkı ve çevreye duyarlı resort otellere verilen EcoResort sertifikası 2010 yılında Club Magic Life Bodrum'a verildi

Ankara Trend Residence İstanbul ve Bodrum'a taşınacak

Trend Residence projesinin benzerini İstanbul Sarıyer ve Bodrum'a taşıyacak

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı Haberi

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Orta Kent Yahşi de yapılan  Eldebran Osmanlı Konağı’nın Bodrum’ da yapılan açılışı birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi.


By Mustafa Organizasyonun un düzenlediği  sunuculuğunu Aslı Kökçe’nin  yaptığı gecede Sabancı Olgunlaşma Enstitüsünün Osmanlı Koleksiyonundan  seçilen tarihi kostümleri Asil Çağıl’ın koreografisi eşliğinde birbirinden ünlü modeller yaptı.


Günay Musayeva, , Sema Şimşek , Tuğçe Sarıkaya, Ebru Ürün, Yağmur Ayaz, Zeliha Çal, Sanem Balcı, Chantal Bruijn, Parıl Erdem, Olga Fabi, Mariina Maksymenkonun sunduğu kostümler davetlilerin büyük beğenisini topladı

Açılış gecesinde sahne alan  ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’la açılış kurdelesini kesen Tuğba Özay yeni albümünden  de 3 parça seslendirdi.  Ardından  sahneye çıkan  usta  sanatçı Coşkun Sabah davetlilere unutulmaz bir  gece yasattı. 


Eldebran Osmanlı Konağı’nın Bodrum’ da yapılan açılışı, birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi


Eldebran...