15 / 05 / 2024

Bodrum G-Beyond fiyat

Bodrum G-Beyond fiyat

Akdeniz’in en büyük marinalarından biri olan Yalıkavak manzarasına tepeden bakan,  G-Beyond projesi, Mar Yapı tarafından hayata geçirildi. G-Beyond projesinde, 2+1 ve 3,5+1 rezidans tipleri bulunuyor.

G-Beyond fiyat!

G-Beyond fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte G-Beyond Bodrum fiyat bilgisi ve proje detayları...

G-Beyond'da yaşam Haziran'da başlıyor!

Mar Yapı tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçen G-Beyond projesinden teslimler başladı. Projede yaşam Haziran'da başlayacak.

Mesa Bodrum Demirbükü fiyat listesi!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa yer alıyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyat listesi...

Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi 2020!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında hayata geçirilen Nef Reserve Gölköy'de teslimler Ağustos 2021'de yapılacak. İşte Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi...

Locca Bodrum güncel fiyat listesi 2020!

Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 600 bin TL'den başlıyor.

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 12 Haziran 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen proje Bodrum Bardakçı Koyu’nda hayata geçiriliyor. 

Locca Bodrum güncel fiyat 2018!

Çatal adasının karşısında konumlandırılan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor..

Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat!

Perataş İnşaat tarafından inşa edilen Gümüşlük Pera Evleri 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje Bodrum Gümüşlük'te yer alıyor. İşte Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat...

Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi!

Bodrum Modern Residence güncel fiyat listesi 59 bin 900 Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Bodrum Modern Residence 2.etap satışları Temmuz ayında başlayacak...

Bodrum Gümüşlük Houses fiyat!

Gümüşlük koyuna manzarasına hakim Bodrum Gümüşlük Houses projesinde son 12 adet konut kaldı. Proje Berggruen Holdings tarafından yapılıyor. İşte Bodrum Gümüşlük Houses fiyat..

Bodrum Sierra Hills güncel fiyat listesi!

Toplam 12 adet villadan meydana gelen Bodrum Sierra Hills güncel fiyat listesi 900 bin eurodan başlıyor. Proje denize 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi!

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi kapsamında fiyatlar 561 bin 800 Euro'dan başlıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Elysium Miramar Bodrum Evleri'nde 46 villa yer alıyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi kapsamında 561 bin 800 Euro'dan başlıyor ve daireler hemen teslim ediliyor.

Bodrum G-Beyond fiyat Haberi

Bodrum G-Beyond fiyat

Akdeniz’in en büyük marinalarından biri olan Yalıkavak'a tepeden bakan G-Beyond projesi, Mar Yapı tarafından hayata geçirildi. G-Beyond projesinde, 2+1 ve 3,5+1 rezidans tipleri bulunuyor.

Eşsiz lokasyonda mükemmel manzaraya sahip olan G-Beyond projesi, zamansız mimariyle tasarlandı. Yüksek lüks algısı ve üst düzey hayat konsepti olan G-Beyond projesi, Bodrum'un gözde ilçesi Yalıkavak'ta yükseliyor.

Projede; minimum iki hafta kiralanan 2+1 ve 3,5+1 rezidans daire tipleriyle tatil anlayışı yeniden şekillendiriliyor. Bütün yaz mükemmel bir tatil yaşamak isteyenler içinse G-Beyond projesinde, sezonluk kiralama imkanı da sunuluyor.

İmza attığı projelerde beklentilerin üzerinde mükemmel çalışmalar hayata geçiren Mar Yapı, G-Beyond projesi ile doğanın huzur dolu atmosferini Ege’nin huzur dolu ve nefesleri kesen manzarasıyla buluşturarak lüksün tanımını düşlerden öteye götürüyor. Lüksün en incelikli hali olan 23,001,53 metrekare büyüklükteki...