02 / 05 / 2024

Bodrum Hayat Country fiyat listesi

Bodrum Hayat Country fiyat listesi

Mimari tasarım ödüllü proje Hayat Country projesi Bodrum'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 515 bin 700 TL'den başlıyor.

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bodrum'da kira fiyatları uçtu! Atanan memur ev bulamıyor!

Konut kiralarında yaşanan artış Muğla'nın Bodrum ilçesine de krize sebep oldu. Bodrum'da konut bulamayan doktor ve diğer branştaki memurlar yaşanan hayat pahalığı sebebiyle ilçeyi terk etmeye başladı

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!

Mesa Mesken tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam Haziran 2021'de başlıyor.

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Bodrum Hayat Country'de 1.5 milyon TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Mimari tasarım ödüllü proje Hayat Country projesi Bodrum'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 515 bin 700 TL'den başlıyor.

Sıla Gençoğlu Bodrum'da ev kiraladı! 

Şarkıcı Sıla Gençoğlu Bodrum Bitez'de orman içinde ev kiraladı. Şehir hayatından uzakta kalmak isteyen Sıla Gençoğlu, yaz aylarını Bodrum Bitez'de kiraladığı evinde geçiriyor.

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

Özlem Tekin köy hayatına iyice alıştı!

Yaklaşık üç yıldır hayatına devam ettiği Bodrum Milas’ta görüntülenen Özlem Tekin, köy hayatına iyice alıştı.

Alp Kırşan Bodrum'a yerleşti!

Survivor sunuculuğunu bırakan Alp Kırşan, ailesiyle birlikte sessiz ve sakin bir hayatı tercih etti. Kırşan, yoğun geçen 7 yılın ardından Bodrum'a yerleşti.

Bodrum Hayat Country fiyat listesi Haberi

Bodrum Hayat Country fiyat listesi

Huzzak Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Hayat Country projesinde satışlar devam ediyor. 

Toplam 64 villadan oluşan projenin yüzde 19'u villalardan, yüzde 81'i peyzaj alanından meydana geliyor. 

Anemon ve Lilyum isimli 2 bloktan oluşan oluşan Hayat Country projesinde Anemon evleri 1 milyon 515 bin 700 bin TL'den, Lilyum evleri 1 milyon 870 bin TL'den başlıyor. 

Konsept olarak Hayat Country Bodrum projesinin sosyal donatı alanları arasında açık havuz, açık fitness alanı, voleybol ve basketbol sahası, kamelyalar, açık çocuk parkı ve açık otopark bulunuyor.

Muğla'nın eşsiz koyu Kazıklıbucak'ta çam ormanlarının içinde denize yürüme mesafesinde yer alan Hayat Country projesi Bodrum Milas Havaalanı'na 30 dakika, İstanbul-Aydın Otoyolu'na 60 dakika, Milas merkeze 30 ve Bodrum merkeze 60 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Telefon: 444 1 549
Web: