17 / 05 / 2024

bodrum islam merkezi

bodrum islam merkezi

Mavi bayraklı ‘Deve Plajı’na yapılmasına yerel belediyelerin onay vermediği İslam Merkezi projesine, bakanlık görüşüyle Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ruhsat verdi. Tabelası dikilen dev tesis 1 yılda tamamlanacak.

Bodrum'a 4 yıldızlı otel ve 1.110 kişilik kongre merkezi geliyor!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım, Bodrum'daki yeni yatırımı için düğmeye bastı. Bodrum Konacık'ta yükselecek olan tesiste 201 oda ve 1.110 kişilik kongre merkezi yer alacak.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Bodrum gayrimenkul projelerinin yeni cazibe merkezi oldu!

Bodrum’daki gayrimenkul ve inşaat projelerinin son bir senedeki toplam yatırım maliyeti 2 milyar dolara ulaştı...

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Slovenya Ljubljana Camisi ve İslam Kültür Merkezi Haziran'da açılacak!

Temeli 2013 yılında atılan Ljubljana Camisi ve İslam Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

bodrum islam merkezi Haberi

bodrum islam merkezi

DİYANET İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü’nce, dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki (Deve Plajı) hazine arazisine 30 milyon liraya yaptırılacak İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi tartışması sürüyor.


Son yerel seçimlerin ardından mahalleye dönüştürülen Ortakent- Yahşi beldesinin Camel Beach Koyu'nda, hazinenin 10 dönümlük arazisinin 3 bin metrekarelik kısmına yapılacak böyle bir merkez projesi, ilk olarak 2013 yılı temmuz ayında gündeme geldi. Ancak projeye ne Ortakent-Yahşi belediye meclisi ne de Bodrum Belediyesi onay verdi. Bunun üzerine araziye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görüşü ile Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün 3 ay önce ruhsatlandırma yaptığı ortaya çıktı. Koy sırtlarında, Karaada'yı da tepeden gören araziye, turistlere İslamiyet'i tanıtmak amacıyla yapılacağı belirtilen tesisin inşaatına başlanması için ilk adımlar atıldı, 1 yıl içinde tamamlanması planlanan...