28 / 04 / 2024

bodrum kaçak bina

bodrum kaçak bina

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Bodrum koylarında yaptığı denetimin ardından başlatılan çalışmada, 368 kaçak bina mühürlendi. Ruhsatsız 7 otelden 3 'ü için yıkım kararı verildi.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Bodrum'daki kaçak yapı ve iskeleler yıkılıyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'daki kaçak yapı ve iskelelerin yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Bodrum'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri kaçak yapıların yıkımını gerçekleştiriyor.

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Bodrum'da kaçak inşa edilen villa yıkıldı!

Bodrum'un Akbük koyunda kaçak inşa edilen milyon liralık villanın yıkımı gerçekleşti. 

bodrum kaçak bina Haberi

bodrum kaçak bina


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ağustos ayından bu yana aradan geçen yaklaşık 4 aydan sonra bugün yeniden Muğla'ya gitmeye hazırlanıyor. Erdoğan'ın önceki ziyaretinde deniz kenarında yeşil alanları yok eden kaçak yapılara karşı 'tebdili kıyafet' yaptığı kıyı denetiminde sonuçlar da alınmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilçe belediyeleri ile işbirliği halinde Bodrum koylarındaki kaçak denetimlerini büyük ölçüde tamamladı. Buna göre, Bodrum'un Göltürkbükü beldesindeki Cennet Koyu'ndaki 33 yapıya, İmar Kanunu gereğince mühür vuruldu. Göltürkbükü Belediyesi, bu yapılara idari para cezası verirken, 22 yapı da ruhsatlandırıldı. 1 yapıda ise ruhsata aykırı bölümlerin yıkımı başladı. Bakanlık ve belediye, 10 ayrı bina için de yıkım kararı aldı.


OTELLER YIKILACAK


Bodrum'daki Güvercinlik bölgesinde ise Mumcular Belediyesi tarafından 320 yapı mühürlendi. Büyük bölümü kaçak ve ruhsatsız olan bu...