06 / 05 / 2024

Bodrum Marina Kahve Dünyası

Bodrum Marina Kahve Dünyası

Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın yeğeni Prens El Velid bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve beraberindeki heyetin üç gündür Bodrum Marina'da yer alan Kahve Dünyası'na gelip konseptle ilgili bilgiler aldığı ortaya çıktı.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 12 Haziran 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen proje Bodrum Bardakçı Koyu’nda hayata geçiriliyor. 

Mirage Marina Bodrum'da 12 ay yüksek kira getirisi!

Mirage Marina Bodrum projesi Bodrum’un merkezinde 365 gün huzurlu yaşamın adresi olmak için yola çıktı. 12 ay yüksek kira getirisi sunan proje kapıları emlak sektörünün temsilcileri için açtı. 

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Bitez Yalıları Exquisite, Yalıkavak Marina'da tanıtılıyor!

Bodrum’da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesi, 25 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Bodrum Mirage Marina teslim tarihi!

Toplam 40 adet konuttan meydana gelen Bodrum Mirage Marina projesinde daire fiyatları 895 bin TL’den başlayarak değişiyor. İşte Bodrum Mirage Marina teslim tarihi...

Mirage Marina Bodrum fiyat 2017!

Toplam 40 adet konuttan meydana gelen Mirage Marina Bodrum projesi bu yıl sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje İşte Mirage Marina Bodrum fiyat 2017...

Muğla Mirage Marina Bodrum fiyatları!

Mirage Marina Bodrum projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Projedeki daireler yaz ve kış mevsimi kullanımına uygun olarak planlanıyor...

Mirage Marina Bodrum'da daireler 850 bin TL'ye!

Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat tarafından hayata geçen Mirage Marina Bodrum'da sona gelindi. 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden meydana gelen projede fiyatlar 850 bin liradan başlıyor.

Mirage Marina Bodrum teslimleri ne zaman?

Mirage Marina projesi Bodrum'da Game Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerine yer veriliyor...

Bodrum Marina Kahve Dünyası Haberi

Bodrum Marina Kahve Dünyası

Bodrum'da tatiline devam eden Suudi Prens ve yanındaki 25 kişi Kahve Dünyası'na gelip 9 masa birden kapatıyor. Prens en çok fıstıklı dondurmayı severken, yoğurtlu dondurmayı da çok ilginç buldu.


Kafilenin kahve tercihi ise Türk kahvesini oldu. Her bir ziyarette ise yaklaşık 500 lira hesap ödediler.


Suudi Prens, her geldiğinde konseptle ilgili sorular sordu. Kendi ülkesinde bu tarz mekanların olmadığından söz eeden Prens, kahvenin yanı sıra satılan ürünlerin bir çoğunu da tek tek inceledi ve bilgi aldı.


90 ŞUBESİ VAR


2004 yılında ilk mağazasını açarak pazara giren Kahve Dünyası, geçtiğimiz yıl Kasım ayında ise ilk yurtdışı mağazasını 4.6 milyon dolarlık yatırımla Londra'ya açmıştı. Toplam 90 mağazası olan Kahve Dünyası, tüm mağazaların işletmesini kendisi yapıyor, franschise vermiyor.


Şirketin New York, Boston ve Viyana'da yeni şubeler açma...