27 / 04 / 2024

bodrum martı

bodrum martı

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Muğla Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor.

Bodrum'daki 21 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum'da yer alan 21 adet taşınmaz için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 4 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Martı GYO, Servotel ile danışmanlık sözleşmesi imzaladı!

Martı GYO, Bodrum merkezine 8 kilometre mesafede, 420 metre sahil şeridine sahip, 100 odalı 5 yıldızlı otel ve 81 villadan oluşacak şekilde projelendirilmiş taşınmazın etkin bir şekilde değerlendirilmesi için Londra Merkezli Servotel ile sözleşme imzaladı...

Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor!

60 milyon dolar yatırım bedelin ile hayata geçirilen Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor. Projede dairelerin 2018'in Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Bodrum'da yoğun yapılaşma konusu tartışıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Büyükşehir Yasası'nın ardından yeni oluşan 11 mahallede muhtarlık seçimi yapılması için Kaymakamlık'tan onay çıktı. 6 Mart'ta yapılacak seçimlerde muhtar olabilmek için 38 aday yarışacak.

Martı GYO Bodrum ihalesi ön izin teminat mektubu açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bodrum İhalesi ile İlgili Ön İzin Teminat Mektubu ve İpotek Tesisi hakkında açıklama yaptı. İşte ilgili açıklama..

Martı Grup Bodrum ve Marmariste otel açacak!

Martı Grubu, Bodrum'a 150 odalı 5 yıldızlı, Marmaris Sarıgerme'ye 450 oda 1.000 yataklı 5 ve Marmaris İçmeler'e 309 oda 700 yatak kapasiteli beş yıldızlı birer otel yapacak..

Bodrum Belediyesi'nden 2.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından Bodrum'un Gökçebel Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul arsasının satışı 2 milyon 384 bin 118 TL'ye 27 mart 2015 Cuma günü ihale edilecek.

Bodrum Berlin'de turizm fuarında tanıtılacak!

Turizm kenti Bodrum Mart ayında Almanya’nın Berlin şehrindeki turizm fuarında tanıtılacak. Birçok turizm fuarına katılan Bodrum Mart ayında ise Berlin fuarına gidiyor..

Martı GYO kazanılan ihale için teminat mektubu verdi!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla, Bodrum Kızılağaç, İçmeler Mevkii'nde yer alan taşınmazın ihalesi için teminat mektubu verdi.

Martı Grubu Bodrum'da otel inşa edecek!

Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Bodrum’un Kızılağaç Köyü İçmeler mevkiinde bulunan 55.6 dönümlük araziye yeni bir turizm kompleksi inşa edeceklerini açıkladı.

Martı GYO Bodrum Kızılağaç'ta otel inşa edecek!

Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Bodrum’un Kızılağaç Köyü İçmeler mevkiinde bulunan 55.6 dönümlük araziye yeni bir turizm kompleksi inşa edeceklerini açıkladı.

Martı Grubu Bodrum’da yatırım yapacak!

Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Bodrum’un Kızılağaç Köyü İçmeler mevkiinde bulunan 55.6 dönümlük araziye yeni bir turizm kompleksi inşa edeceklerini açıkladı.

Martı GYO Bodrum'a turizm kompleksi inşa edecek!

Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor. Martı GYO kompleksini 55 bin 643 metrekare alan üzerinde hayata geçirecek...

bodrum martı Haberi

bodrum martı

Martı Grup bünyesinde yer alan, Türkiye’nin turizm odaklı ilk Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. (Martı GYO) yatırımlarına bir yenisini ekledi. Martı GYO, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği, Bodrum merkezine 8 km mesafede, 420 metre sahil şeridine sahip 55.634,60 m2 yüzölçümlü taşınmazın 49 yıl süreli olarak irtifak hakkı tesisine ilişkin ihalesini kazandı. 


Oya NARİN; “Türkiye’nin en önemli destinasyonlarından olan Bodrum’da da var olarak, zinciri tamamlamış olmak grubumuz adına heyecan vericidir.”


Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Oya NARİN, ihalenin sonuçlanmasının ardından, “Marmaris, Antalya ve İstanbul’daki yatırımlarımızın ardından Türk turizmine Bodrum’da da katkı sağlayacağımız için mutluyuz. Türkiye’nin en önemli destinasyonlarından olan Bodrum’da da var olarak zinciri tamamlamış olmak grubumuz adına heyecan vericidir. İmar çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımları...