23 / 05 / 2024

bodrum Mivara Premium Villas

bodrum Mivara Premium Villas

Mivara Premium Villas projesinde fiyatlar 1 milyon 960 bin Euro'dan başlıyor. Bodrum-Gündoğan'da inşa edilen Mivara Premium Villas 'ın anahtar teslimlerinin Mayıs 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

ConCept Yapı'dan Bodrum'a 100 milyon dolarlık 5 proje!

ConCept Yapı Bodrum’da 5 projeyi birden hayata geçiriyor. Bodrum mimarisine sadık kalınarak tasarlanan Infinity of Yalıkavak, Art of Yalıkavak, Serenity of Gündoğan, Silence of Bodrum ve Silence Of Premium projelerine toplam 100 milyon lira yatırım yapılacak.

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

Trip Advisor, Rixos Bodrum'a 5. kez mükemmeliyet ödülü verdi!

Rixos Premium Bodrum, konuklarının mutluluğunu başarı için tek kıstas alan yaklaşımıyla, uluslararası gezi ve tanıtım sitesi Trip Advisor tarafından üst üste 5.kez mükemmeliyet sertifikasına layık görüldü.

Mivara Premium Villas hizmete girdi!

Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ ortaklığındaki İç-Me Turizm tarafından Bodrum Gündoğan'da, yapımı tamamlanan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort&Spa ve 16 villadan oluşan Mivara Premium Villas hizmete girdi.

Mivara Luxury Resort, Gündoğan'da faaliyete başladı!

Harput Holding ve İsmail Çelik A.Ş 'nin ilk turizm yatırımı olan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort, Bodrum Gündoğan'da Ramazan Bayramı ile birlikte faaliyete başladı.

Mivara Premium Villas bayramda hizmete açılıyor!

Bodrum ultra lüks yeni bir tesise daha ev sahipliği yapacak. Gündoğan'da inşa edilen, 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort&Spa ile 16 villadan oluşan Mivara Premium Villas, bayramda hizmete açılıyor...

Mivara Premium Villas projesinde 1 milyon 960 bin Euro'ya!

Mivara Premium Villas projesinde fiyatlar 1 milyon 960 bin Euro'dan başlıyor. Bodrum-Gündoğan'da inşa edilen Mivara Premium Villas 'ın anahtar teslimlerinin Mayıs 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Adios Çeşme Bodrum Kalem Adası'ndaki otellerde indirim sağlıyor!

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ve adios Premium, Çeşme, Bodrum ve Kalem Adası’ndaki anlaşmalı otel ile restoranlarda indirim fırsatı sunuyor

Rixos Premium Bodrum yeniden yaratıldı!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi oluyor

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak

Mübariz Mansimov, Port Bodrum Yalıkavak Marina'yı alacak

Mübariz Mansimov, Cefi Kamhi'nin sahibi olduğu Port Bodrum Yalıkavak Marina'yı satın alıyor

Bodrum Tatilbelen Yaşam Projesi'nde 83 bin Euro'ya yazlık!

Tatilbelen Yaşam Projesi, MRT İnşaat tarafından Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor

bodrum Mivara Premium Villas Haberi

bodrum Mivara Premium Villas


Mivara Premium Villas projesi, Bodrum - Gündoğan'da inşa ediliyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


"Tatilin prestijle birleştiği yer" sloganıyla satışa sunulan proje İç-Me Turizm A.Ş. imzası taşıyor. 18 adet ultra lüks villanın yer aldığı Mivara Premium Villas projesinde A ve B tipi villalar bulunuyor. 


Bodrum Mivara Premium Villas projesi kapsamındaki A tipi villalar 456 metrekare büyüklüğünde 3 odalı olarak, B tipi villalar ise 510 metrekare büyüklüğünde 4 odalı olarak tasarlandı.


Mivara Premium Villas Bodrum fiyatları 1 milyon 960 bin Euro'dan başlıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


2014 Mayıs'ta teslim edilecek olan Mivara Premium Villas Bodrum'da; sauna, yüzme havuzu ve asansör bulunuyor.


Mivara Premium Villas iletişim:

Tel: 444 4 804

Web adresi: : http://www.mivara.com/

Ceren...