03 / 05 / 2024

bodrum my blue residence

bodrum my blue residence

Bodrum My Blue Residence 'ta son 15 dairenin satışı devam ediyor, projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Blue Marlin İbiza Bodrum'da açıldı!

İspanya'nın İbiza Adası'ndaki en popüler beach club olan Blue Marlin İbiza, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum'un içinde açıldı. Açılışta dünyanın en iyi DJ'leri, perfermons sergiledi, 400 davetli gönüllerince eğlendi.

Fikret Orman'ın Bodrum'daki otelinin davası sonuçlandı!

Beşiktaş spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan oteli için görülen davayı kazandı. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın Gündoğan Mahallesi’nde bulunan Blue Otel’in yapımıyla ilgili çevreciler dava açmıştı..

Demet Akalın Bodrum Gündoğan'dan villa alacak!

Demet Akalın, Bodrum'u çok sevdi.Torba'da bir evi bulunan ünlü sanatçı, şimdi de Gündoğan'dan villa satın alacak. The Blue Bosphorus Otel'de dinlenen Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, otelin içindeki villaya göz dikti.

Bodrum My Blue Residence 'ta 110 bin Euro'ya! Anahtar teslim!

Bodrum My Blue Residence 'ta son 15 dairenin satışı devam ediyor, projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor

My Blue Residence projesinde 110 bin euroya! Hemen teslim!

My Blue Rezidans projesi kapsamında teslimler başladı. Fiyatlar 110 bin eurodan başlıyor

Bodrum Blue Otel'in inşaatı kaçak çıktı!

Bodrum'un koylarından Kızılburun'da yapılmaya başlayan Blue Otel'in imar kanununa aykırı olduğu tespit edildi.

Rıdvan Dilmen, Bodrum Seba Blue Evleri'nden villa aldı!

Rıdvan Dilmen, Bodrum Yalıkavak'taki Seba Blue Evleri'nden 550 bin dolara (Türkçesi yaklaşık 1 milyon TL) villa aldı...

Panaroma İnşaat 2012de 4 yeni proje gerçekleştirecek!

Bugüne kadar Bodrum Yalıkavak Evleri, Bodrum Royal Blue, İstinye Royal Konakları, Seba Center İş Merkezi ve Zone Tower Maslak İş Merkezi inşaatlarını tamamlayarak teslim eden Panaroma İnşaat, yeni yıl için üç yeni projeye start verecek

Bodrum Bostancı Blue Water Villaları'nda 450 bin TL!

Bostancı İnşaat'ın Bodrum Yalıkavak Dalanlık mevkiinde inşa ettiği Blue Water projesinde villaların fiyatları 450 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. 14 villadan oluşan projede yaşam başladı, villalar Bostancı İnşaat tarafından sahiplerine hemen tes

Blue Otel 'e ait kaçak iskele yıkıldı!

Bodrum Gündoğan"da Blue Otel"e ait kaçak olduğu mahkeme kararıyla belirlenen iskele ve dolgu alanla ilgili yıkım kararı nihayet uygulandı

Bodrum My Blue Residence'ta 102 bin 250 Euro'ya!

My Blue Residence'ta yaşamın 2011 Şubat'ta başlaması planlanıyor

Cenk Eren "My Pavyon"un şubelerini açacak


Şarkıcı Cenk Eren Levent'te açtığı "My Pavyon by Cenk Eren"in Bodrum ve Çeşme şubelerini açacak

bodrum my blue residence Haberi

bodrum my blue residence

Bodrum Gündoğan'da Önderler İnşaat imzası ile yaşama geçirilen My Blue Residence 84 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan son 15  dairenin satışı sürüyor.


My Blue Residence 'ta yer alan konutların alanları 77 metrekare ile 228 metrekare arasında değişiyor. Bodrum My Blue Residence 38 blok halinde yükseliyor.


Önderler İnşaat My Blue Residence 'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


My Blue Rezidans 'ta fiyatlar 110 bin Euro'dan başlıyor, projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. My Blue Residence 'ta yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Bodrum Havalimanı'na 35 kilometre mesafede yer alan My Blue Residence 'ta ; fitness salonu, yüzme havuzu, sauna, çamaşırhane, masa tenisi, mini golf sahası,...