06 / 05 / 2024

bodrum Seba Manolya Evleri ne zaman teslim

bodrum Seba Manolya Evleri ne zaman teslim

Seba İnşaat, Bodrum’un eşsiz koyu Gündoğan’da yepyeni bir projeye daha imza attı.Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinata 24 aya kadar 0 faiz imkanı sunuluyor.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni projesi; Seba Mare Gündoğan alıcılarına 4 mevsimi birarada yaşamayı vadediyor. Projede inşaat çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Seba Mare Gündoğan Projesi Temmuz'da tamamlanıyor!

Seba İnşaat tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Seba Mera Gündoğan Projesi inşaatının Temmuz ayında biteceği açıklandı.

Seba Mare Gündoğan satışa çıktı!

Seba İnşaat’ın Bodrum’da hayata geçirdiği yeni projesi Seba Mare Gündoğan satışa çıktı.

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Seba İnşaat’tan 25. yıla özel davet!

Gayrimenkul sektöründe ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren Seba İnşaat, 25. kuruluş yıldönümü, Bodrum’da kutladı.

Seba Küçükbük ödeme koşulları!

Seba Küçükbük ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde hayata geçirilen projede villalar 340 - 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  

Seba Küçükbük ödemeleri!

Seba Küçükbük ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 20 villadan meydana gelen proje  Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde Küçükbük koyunda yükseliyor. 

bodrum Seba Manolya Evleri ne zaman teslim Haberi

bodrum Seba Manolya Evleri ne zaman teslim

Her mevsimi ayrı güzel Bodrum’un tadını tüm yıl boyunca çıkarmak isteyenler, yepyeni bir yaşama merhaba diyor. Seba Manolya Evleri, Ege’nin eşsiz doğasının tadını çıkarmak isteyenlere, zeytin begonvil ve manolya ağaçları içerisinde bahçeli bir yaşam sunuyor.


Bugüne kadar binlerce konut ve ofis projesine imza atan Seba İnşaat, Bodrum’un eşsiz koyu Gündoğan’da yepyeni bir projeye daha imza attı.


Şimdi doğayla iç içe konumu ve keyifli manzarasıyla Seba Manolya Evleri’nde huzur dolu bir yaşam,bu projeden ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.


Bodrum Gündoğan’da yer alan Seba Manolya Evleri yaklaşık 10 dönüm arsa üzerinde 26 ikiz villadan oluşuyor. Projede yer alan villalar, brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip. 


Projenin Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. Doğayla iç içe konumlandırılan keyifli manzarasıyla dikkat çeken Seba Manolya Evleri’nde, açık yüzme havuzu, sosyal...