07 / 05 / 2024

Bodrum Tilkicik Koyunda otel

Bodrum Tilkicik Koyunda otel

Varlıbaş Ailesi, gayrimenkulun ardından yeni işlere girmek için kolları sıvadı. Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş, bu yıl turizm ve perakende sektörlerine yatırım planladıklarnı açıkladı.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Bodrum'da kaçak inşa edilen villa yıkıldı!

Bodrum'un Akbük koyunda kaçak inşa edilen milyon liralık villanın yıkımı gerçekleşti. 

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Bodrum'un koylarını inşaatçılar keşfetti!

Türkiye’nin turizm yüzü olan Bodrum, inşaat şirketlerinin de iştahını kabartırken Yalıkavak’tan Tilkicik’e kadar birçok koyda 30 proje bulunuyor.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Bodrum Tilkicik Koyunda otel Haberi

Bodrum Tilkicik Koyunda otel

Perakende sektörüne bir spor merkezi zinciriyle eylül ayında giriş yapacaklarını kaydeden Varlıbaş, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki 100 odalı otel projesiyle turizme de gireceklerini söylüyor.


Gayrimenkul geliştirme, inşaat ve müteahhitlik şirketi Varyap ile iş hayatında 40 yılı geride bırakan Varlıbaş Ailesi, portföyüne yeni sektörler ekleyecek. Varyap Meridian, Pendik Plaza, Metropol İstanbul gibi önemli projeleri tamamlayan grup, turizm ve perakende sektörlerine girmeye hazırlanıyor.


2005 yılından bu yana şirketin CEO’luğunu sürdüren Erdinç Varlı-baş, gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik sektöründeki deneyimlerini yeni alanlara da taşıyacaklarına işaret ederek, tek bir iş alanında olmayıp riski dağıtmak istediklerini söylüyor. Varlıbaş Holding bünyesine bir spor merkezi markası eklemek istediklerini anlatan Erdinç Varlıbaş, bu işin duayeni iki Amerikalı ortakla çalışmalar yürüttüklerini ve markanın lansmamnı eylül ayında yapacaklarını belirtiyor. Turizmde ise Bodrum’da 100...