12 / 05 / 2024

bodrum turizmi 2013

bodrum turizmi 2013

Güneş yüzünü gösterdi Bodrum sahilleri doldu. Hava sıcaklığının 24, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece olarak ölçüldüğü Bodrum'da, vatandaşlar denize girdi, sahil kenarlarındaki restoran ve kafelerde yoğunluk oluştu.

Savaş Ay'ın Bodrum'daki yazlığı kardeşleri birbirine düşürdü!

2013 yılında hayatını kaybeden araştırmacı gazeteci Savaş Ay'ın Bodrum'daki yazlığı aileye birbirine kattı. Yazlık, baba bir anne ayrı iki mirasçı kardeşi, karşı karşıya getirdi. 

Bodrum'da metrekare fiyatı 5 bin lirayı aştı!

Bodrum'da Ocak 2013'te ortalama bir gayrimenkul projesinin metrekare fiyatı 2 bin 664 lirayken, 2017 başında 4 bin 420 lirayı ulaştı.Bodrum'da bu yaz itibarıyla ortalama bir gayrimenkulün metrekare fiyatı 5 bin liranın üzerine çıktı...

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Ferdi Özbeğen'in Bodrum'daki evi satılıyor!

2013 yılında vefat eden müzisyen Ferdi Özbeğen’in manevi oğlu Hilmi Mutlu, sanatçıdan miras kalan Bodrum-Torba’daki evi satılığa çıkardı.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi başladı!

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bodrum engelli turizmi için çalışmalara başlayacak!

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Alternatif turizm için Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi!

Bodrum Ticaret Odası, turizmi 12 aya yaymak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. "Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi" ile alternatif turizm canlanacak...

TÜRSAB 'Gençlik Turizmi 2015 Raporu'nu yayınladı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 'Gençlik Turizmi 2015 Raporu'nu yayınladı. Rapora göre 2013 yılında Türkiye'ye gelen 33.8 milyon kişilik yabancı ziyaretçilerin yüzde 25'ini gençler oluşturuyor.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlanıyor!

"Deutschland", Bodrum''a geldi.Alanya''dan gelen Hollanda bayraklı 175 metre uzunluğundaki kruvaziyer, öğle saatlerinde Paşatarlası''ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide Alman uyruklu 243 yolcu ile 269 personeli yer aldı.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı. Bodrum Limanı'na demir atan Bahamalar bayraklı "Star Pride" kruvaziyeri ile çoğunluğu ABD'li 204 turist ilçeye geldi. Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Star Pride" Bodrum'a geldi.

Turizm, İzmir'de yüzde 2.8 oranında büyüdü!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin hazırladığı İzmir Turizm Raporuna göre İzmir Turizmi 2013 yılında yüzde 2.8 büyüdü. 1980'li yıllarda Türkiye turizmine yüzde 10'lar düzeyinde katkı yapan İzmir'in katkısı yüzde 5 seviyesine geriledi...

Bodrum'da kruvaziyer turizmi yoğunlukta!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi yoğunlukta. Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı' nda yürüyüş ve de alışveriş yaptı, Bodrum Kalesi' ni gezdi.

bodrum turizmi 2013 Haberi

bodrum turizmi 2013

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 24, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece olarak ölçüldü. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde denize girdi, kafelerde yoğunluk oluştu.


Bodrum'da son günlerde yaşanan yağışın ardından güneşin yeniden yüzünü göstermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Buse Yalçın, "Denize giriyorum. Deniz, su çok güzel. Bodrum yazı iyi ama kışın daha güzel. İki gindür yağış vardı güneşin çıkmasını dört gözle bekledik" diye konuştu.


Öte yandan havanın hafta sonuna kadar mevsim normalleri üzerinde seyredeceği...