13 / 05 / 2024

Bodur Gayrimenkul

Bodur Gayrimenkul

Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Kale Grubu’nun, yapı ürünleri sektöründeki 59 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne yansıtan Bodur Gayrimenkul Geliştirme, ilk projesini Kartal’da hayata geçiriyor.

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Zuabi ve Yusuf Bodur ortaklığında kuruldu.

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 125 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Özgen, Başak Nazcan aşçi, Erdal Bodur ve Şenol Akkök ortaklığında kuruldu.

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Bodur Gayrimenkul Haberi

Bodur Gayrimenkul

Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Kale Grubu’nun, yapı ürünleri sektöründeki 59 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne yansıtan Bodur Gayrimenkul Geliştirme, ilk projesini Kartal’da hayata geçiriyor. 


Çağdaş mimari yaklaşımı ve iç dekorasyondaki özenli işçilik ile fark yaratan ‘Daire Kartal’ projesi; hem kaliteli bir dairede yaşamak, hem de değerli bir yatırım yapmak isteyenlere hitap ediyor. 


Yüksek standartlara sahip bir proje olarak bölgeye değer katan ‘Daire Kartal’, mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje olarak yükseliyor. 


Rezidans konseptiyle inşa edilen bu özel projenin lansmanı 2 Mayıs 2016 tarihinde...