03 / 05 / 2024

Boğaza rağbet

Boğaza rağbet

1936 yılında Boğaz'a olan rağbetin azalmasıyla Şirketi Hayriye'nin bilet fiyatlarını indirmesi, Boğaziçi'ne olan rağbeti tekrardan arttırmış. Yeni bina sayısının da çoğaldığı Boğaziçi'nde inşaatlar daha çok Rumeli Yakası'nda çoğalmış.

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Bu uygulamaya rağbet çoğalıyor! 6 günde 500.000 indirmeye ulaştı

OpenAI'nin ChatGPT uygulaması, bugünün 11 küresel pazara daha yayılmasından önce yalnızca ABD ve iOS olmasına rağmen muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Uygulama zekası sunucusu data.ai aracılığı ile yapılan yeni bir analize göre, uygulama lansmanından bu yana ilk altı günde yarım milyon indirmeyi çokta

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı! Traktör alacaklar hemen tabloya bakın...

Hasat zamanına kısa süre kala çiftçiler tarla traktörü arayışına başladı. Bu kapsamda en çok rağbet gören Tümüsan firması fiyatlarını açıkladı. İşte Tümosan'ın güncel fiyat listesi...

Eğitiminiz ne olursa olsun İŞKUR her kesime istihdam sağlıyor! İşte başvuru şartları 

Asgari ücrete yapılan zam sonrası enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün de düşmesi işçi çıkarımlarına ve işsizliğin artmasına neden olmuştu. İŞKUR bu durumun en aza indirgenmesi için çabalıyor. İŞKUR iş ilanları rağbet görürken vatandaş hangi meslek kollarında alım oluyor merak ediyor.

Boğaz manzaralı apartman hissesi satılacak! İşte parmak ısırtan o rakam

İstanbul Kuzguncuk'ta boğaza nazır toplamda 850 metrekare alanı bulunan apartmanın dörtte bir hissesi 68 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılıyor.

2023'te bu meslekler rağbet görecek! İşte isim isim o liste

LinkedIn, 2023 senesinin en çok rağbet gören mesleklerini gruplarını sıraladı. İşte  teknolojinin ilerlemesiyle açılan yeni sahalar ve isimleri

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

Bursa’da ikinci el konutlara rağbet arttı!

Pandemiye rağmen 2020'yi rekorla kapatan Türkiye konut satışlarını rekor seviyede kapattı. Bursa’da 55 bin 222 konutun satıldığı geçen yılda, dikkat çeken ise ikinci el konut satışları oldu.

Buse Terim mağazalaşıyor!

Mert Vidinli, "Soho'daki pop up mağazalar çok rağbet görüyordu. Buse Terim de aynı kafada bir atılım yaparak Mall Design District by Buse Terim adını verdiği bir mağaza açtı" diyor...

Katarlılardan Türk gayrimenkul sektörüne yoğun ilgi!

Turkey Expo by Qatar 2019 gerçekleştirildi. Fuara katılan Emlak Konut GYO Satış ve Kiralama Müdürü Oğulbalı, "Fuar sadece inşaat ürünlerinin sergilendiği bir organizasyon olmamasına rağmen rağbet gayet yüksek" dedi..

Boğaza rağbet Haberi

Boğaza rağbet



Boğaz'a rağbet


Boğaz'da oturanlar iki seneden beri çoğalmaya başladı


    Son seneler zarfında Boğaziçi'ne rağbet azalmış, bu güzel yerler sönmeye başlamıştı. Gerek Anadolu, gerek Rumeli sahilinde pek çok boş binalar vardı. Yeni inşaat hemen hemen durmuş gibi idi.

    Son iki sene zarfında Boğaz'a yeniden rağbet başlamıştır. Bilhassa Rumeli sahilinde oturanların miktarı hissedilecek derecede artmıştır. Bu sahada bir çok yeni binalar da yapılmıştır. Boğaz'ın aşağı kısmında en ziyade Bebek ve Rumelihisarı, yukarı kısmında da Büyükdere, Sarıyer'de inşaat vardır. 

    Boğaz'a yeniden rağbet başlamasında Şirketi Hayriye'nin biletleri indirmesinin ve otobüs vasıtasıyla geceleri geç vakte kadar şehirle mubasalasının teessüs...