20 / 05 / 2024

boğazda lüks emlak

boğazda lüks emlak

İnternetin hayatımıza girmesi bir çok konuda fayda sağladığı gibi ; bazı konularda da inanılmaz problemlere yol açmakta. Bu sektörlerden biri de emlak sektörü...

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Emel Özmen tarafından kuruldu.

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Lüks Konut Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ertuğrul tarafından kuruldu.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Lüks konut vergisi 5 soruda tüm detaylarıyla!

Şubat ayında ertelenen değerli konut vergisi 2021 yılında yürürlüğe girecek. Emlak vergisi değeri 5 milyon liranın üzerinde birden fazla konutu olanlar vergiye tabi olacak. Lüks bir konutta hisse sahibi olanlar da lüks konut vergisini ödeyecek.

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jasım Mohammed tarafından kuruldu.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Ev sahipleri dikkat! 'Lüks' emlak vergisi piyangosu size de vurabilir!

Sitelerde emlak vergisi için ölçümü yapılan ortak alanlar, yapıların 'lüks' ya da 'normal' olarak sınıflandırılmasını sağlıyor. Peki 'lüks' ve 'normal yapılarda emlak vergisi nasıl değişiyor? İşte detaylar...

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

boğazda lüks emlak Haberi

boğazda lüks emlak

İnternetin hayatımıza girmesi bir çok konuda fayda sağladığı gibi ; bazı konularda da inanılmaz problemlere yol açmakta. Bu sektörlerden biri de emlak sektörü... Son zamanlarda bir çok emlak firmasının aynı emlağı farklı niteliklerde, farklı fiyatlarda  ‘’farklı bir yer’miş gibi’’ internet sitelerine, portallarına kaydetmesi tüketicinin ciddi zaman kaybına yol açtığı ve sektör ile ilgili bir güvensizliğe neden olduğu gözlenmektedir.


Bu konuyu dikkate alan bir emlak firması ‘’emlak avcısı’’ adında bir yöntemle emlak arayan müşterilerin işlerini kolaylaştırmak için kolları sıvadı. Kendi web sayfalarında emlak arayan müşterilerin adını vermeden aradığı emlak ile ilgili özellik ve fiyatı yazarak potansiyel satıcı ve satıcı temsilcisinin ilgisini çekmeye çalışan emlak firması Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama şirketinin yönetici ortağı Uğur Özcan : Emlak Avcısı adını verdiğimiz Bu...