02 / 05 / 2024

Boğaziçi Konut A.Ş

Boğaziçi Konut A.Ş

KİPTAŞ Esenyurt 4. Etap'ta bulunan 2+1 konutların fiyatları 75 bin TL'den başlıyor

Siteler hizmette sınır tanımıyor!

Kentleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte birden fazla apartmandan oluşan sitelerde yönetim anlayışı da değişiyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Boğaziçi Üniversitesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi'nin imara açılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Boğaziçi Üniversitesi'nden Uçaksavar Lojmanları açıklaması! 

Boğaziçi Üniversitesi, Uçaksavar Kampüsü’nde bulunan lojmanlar için 2012'de depreme dayanıksız raporu verildiğini açıkladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut A.Ş Haberi

Boğaziçi Konut A.Ş

KİPTAŞ tarafından inşa edilen 75 metrekarelik 2+1 konutlar 75 bin TL ile 79 bin TL arasında değişen fiyatlarla Boğaziçi Konut A.Ş Emlak Müşavirliği tarafından satılıyor. Doğusunda Küçükçekmece Gölü, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Hoşdere köyü ve TEM Karayolu, güneyinde Firuzköy ve E-5 Karayolu bulunan Esenyurt'ta inşa edilen konutlardan kalan 50'ye yakın daire sahiplerini bekliyor. Yaşamın başladığı projede 35 bin TL ila 40 bin TL'lik peşinatlarla, ayda 590 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

0541 504 34 00...