07 / 05 / 2024

boğaziçi köprüsü ışıklandırma

boğaziçi köprüsü ışıklandırma

17 Kasım Dünya Prematüre Günü etkinlikleri kapsamında, prematüre bebeklere ve onların sıkıntılarına da dikkati çekmek için Boğaziçi Köprüsü, saat 18.00 itibarıyla mor renkle aydınlatıldı.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri pembe renkle ışıklandırıldı!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla pembe renkle ışıklandırıldı. Köprüler, saat 22.00 'de pembeye bürünecek.

Boğaziçi ve FSM köprüleri pembe renkle ışıklandırıldı!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla pembe renkle ışıklandırıldı. Köprüler, saat 22.00 'de pembeye bürünecek.

Boğaziçi Köprüsü prematüre bebekler için mora büründü!

Dünya Prematüre Günü etkinlikleri kapsamında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da prematüre bebeklere ve onların sıkıntılarına dikkati çekmek için Boğaziçi Köprüsü, saat 18.30 itibarıyla mor renkte aydınlatıldı....

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

3. Köprü ve Körfez Geçiş Köprüsü ücretleri yeniden düzenlenecek!

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girdiğinde belirlenen geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden belirli periyotlarda yeniden düzenlenecek. Peki Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde ücretler nasıl şekillencek ?

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliye yerleştirildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde kara üzerindeki son tabliye dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesinde ilginç tabela!

Geçtiğimiz haftalarda iki gencin 3. Boğaz Köprüsü şantiyesine girerek köprü ayaklarındaki vinç üzerinde, ardından da bir iş merkezinin çatısında selfie çektirmeleri İzmit Körfez Geçiş köprüsü şantiyesindeki iş güvenlik uzmanlarını harekete geçirdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Nisan'da ulaşıma açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün Nisan ayında hizmete alınacağını açıkladı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne 5 ay kaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne son 5 ay!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün yüzde 50'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Schréder, Boğaziçi ve FSM köprülerini aydınlatacak!

Asya ve Avrupa’yı birleştiren Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Boğaziçi köprüsünün yol aydınlatmasını Schréder üstlendi. Türkiye’de LED armatürleri ile gerçekleşecek ilk otoyol aydınlatma projesiyle yüzde 52 oranında enerji verimliliği sağlanacak.

boğaziçi köprüsü ışıklandırma Haberi

boğaziçi köprüsü ışıklandırma


Boğaziçi Köprüsü, prematüre bebekler için mor renkle ışıklandırıldı. 17 Kasım Dünya Prematüre Günü etkinlikleri kapsamında, prematüre bebeklere ve onların sıkıntılarına dikkati çekmek için Boğaziçi Köprüsü, saat 18.00 itibarıyla mor renkle aydınlatıldı. 


Boğaziçi Köprüsü, geçen yıl da başta ABD'de olmak üzere değişik ülkelerdeki pek çok önemli yapının mor renkle aydınlatıldığı Dünya Prematüre Günü çerçevesinde...