18 / 05 / 2024

Boğaziçi Yönetimden Suriyeli çocuklara oyuncak

Boğaziçi Yönetimden Suriyeli çocuklara oyuncak

Türkiye genelinde 81 sitede profesyonel site yönetim hizmeti sunan Boğaziçi Yönetim A.Ş'nin Suriyeli çocuklar için topladığı oyuncaklar 12 Eylül tarihinde yola çıkacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Boğaziçi Yönetim, oyuncakları törenle yo

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kilyos ve Arnavutköy arazilerinde durum ne?

Boğaziçi Üniversitesi'nin “kupon arazileri” için Türkiye Varlık Fonu (TVF) tarafından devralınacağı söyleniyordu. Yönetimden arazilere ilişkin açıklama yapıldı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Yönetimden Suriyeli çocuklara oyuncak Haberi

Boğaziçi Yönetimden Suriyeli çocuklara oyuncak

Site sakinleri tarafından büyük ilgi gören “Suriyeli Çocuklar İçin Sizden de Bir Oyuncak” kampanyasında bisikletlerden akülü arabalara, minik çalışma masalarından elektronik oyuncaklara kadar çocukların ihtiyacı ve eğlencesi olan  oyuncaklar tasnif edilerek paketlendi. Kutusunda kullanıma hazır yepyeni oyuncaklar haline getirildi.


Suriyeli çocukların yüzlerine küçük de olsa bir gülücük kondurmak için düzenlenen kampanyada toplanan oyuncakları uğurlama töreni 12 Eylül Cuma saat 11:00'de Boğaziçi Yönetim A.Ş Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşecek. Törenin sonunda bağış tırı mülteci kamplarının bulunduğu Gaziantep'e hareket edecek. Bağışlar Gaziantep Kızılay Genel Müdürlüğüne teslim edilecek.


Tarih: 12 Eylül Cuma 

Saat: 11:00

Yer: Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürlük Binası Bahçesi

Adres: Başakşehir 5. Etap Yeşilvadi Caddesi No: 6 Başakşehir


PROGRAM AKIŞI


10:30 Bahçede Kokteyl İkramı

11:00 Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal'ın konuşması

11:10 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan...