28 / 07 / 2024

boğazkalede turizm desteği

boğazkalede turizm desteği

Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi. Davette konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "Turizmin ilçede gelişmesi için ellerinden gelen film katkıyı sunmaya hazırız. " dedi.

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Çiftçiye akaryakıt ve gübre desteği başladı! 6 ay boyunca yapılacak

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.

Resmî Gazete’de yayımlandı! Devletten yağlı tohumlu bitkiler için yüzde 75 hibe desteği 

Hiçbir şey ekilmeyen ve boş bırakılan araziler için hibe desteği kararı alındı. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; baklagil, hububat, kanola, ayçiçeği, aspir ve soya gibi yağlı tohumlu üretim yapanlara destek verilecek.

Giresun’da evlerini boşaltanlara kira desteği!

Giresun’da sağanak sonucu 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri siliniyor. Selin vurduğu köylerdeki hasar alan evlerini boşaltanlar, güvenli yerlerde sağlanan kira desteği ile yeni yaşamlarını kuruyor.

Turizme kredi desteği 2019'da 100 milyar liraya dayandı!

Bankacılık sektörünün 2019 yılında turizm alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteği bir önceki yıla kıyasla 13 milyar 665 milyon lira artışla 96 milyar 553 milyon liraya ulaştı.

Yıkıma bin 500 liraya kadar kira desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'da sekiz binadan dokuz hak sahibimiz binaları boşalttığını söyledi. Vatandaşları mağdur etmeyeceklerini söyleyen Kurum, ''Vatandaşlarımızın bu süreçte kiralık ev tutabilmeleri için bin 500 liraya kadar kira desteği veriyoruz'' dedi.

Yeşil otellere 138 milyon TL enerji indirimi desteği!

Çevreye duyarlılığını arttırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Bakanlık, 2 bin 475 turizm işletmesine, 138 milyon lira enerji indirimi desteği sağladı.

Gaziosmanpaşa'da dönüşüme turizm desteği!

Dolmabahçe-Beşiktaş arası, ve Kartal'ın güneyinden sonra Gaziosmanpaşa'ya da turizm imarı desteği geldi... İlçede riskli alan dışındaki arsaların birleştirilerek yeni yapı adası oluşturulması ve oraya otel veya özel hastane kurulması halinde birinci ve ikinci bodrum katlar emsale katılmayacak.

Turizm sektörü için istihdam desteği paketi açıklandı!

Zor durumdaki turizm sektörüne devlet destek üstüne destek açıklıyor. Son olarak sektör için istihdam desteği paketi açıklandı. Turizmde zor bir yıl öngörülen Antalya'da sektörün beklediği istihdam desteği de belli oldu.

Tokat'taki tarihi ve tescilli evlere hibe desteği verildi!

Tokat'ta tarihi ve tescilli evlerini restore ettirmek isteyenlere Kültür ve Turizm Bakanlığınca hibe desteği verildiği bildirildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, kentte tarihi dokusu bozulmamış evlerin, sokakların bulunduğunu belirtti.

Aksa 3. köprüye enerji desteği sağlıyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye'yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü'ne Türkiye'nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Aksa, 3. Boğaz Köprüsü’ne enerji desteği sunuyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye’yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü’ne Türkiye’nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Kentsel dönüşüm kredi faiz desteği anlaşması yapılan bankalar!

Kentsel dönüşümde riskli binasını anlaşma yolu ile boşaltan kimselere sunulan destekler arasında kentsel dönüşüm kredi faiz desteği de bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredi faiz desteği anlaşması yapılan bankalar hangi bankalardır?

boğazkalede turizm desteği Haberi

boğazkalede turizm desteği

Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir, TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti Çorum îl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık ve vatandaşlar katıldı. 


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, 11 avın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. 


Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Boğazkale'nin sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerle Türkiye'nin ve dünyanın önemli kültür merkezlerinden birisi olduğunu söyledi. 


Türkiye'nin bazı ülkeler gibi petrol ve doğal gaz gibi kaynaklarının...