05 / 05 / 2024

Boğazköy Projesi

Boğazköy Projesi

1994 yılında dargelirliler için Esenyurt Belediyesi tarafından Boğazköy Projesi kapsamında 6 bin 300 aile konut sahibi olacakmış. 200 hektarlık alana kurulacak proje ile Esenyurt'ta yeni bir uydu kent doğacakmış.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Arnavutköy Boğazköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 5713 ada, 3 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Antalya Boğaçayı projesi açılışa hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etap çalışmalarını tamamladı. 

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Boğaçayı projesi için uyarı: Büyük facialar yaşanabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Boğazköy Projesi Haberi

Boğazköy Projesi



Yeni bir uydu kent


Dargelirliler için Bahçeşehir'e komşu olma fırsatı çıktı. Esenyurt Belediyesi tarafından süper kentin yanında gerçekleştirilecek Boğazköy Projesi kapsamında 6 bin 300 aile konut sahibi olacak.


Memura, işçiye müjde


Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Emlakbank'ın Bahçeşehir evlerinin yanında dargelirlilere dönük uydukent için öncülük yapıyor. Çapan, memur ve işçilere yönelik kooperatiflere çok uygun şartlarda arsa tahsis ettiklerini belirterek, bölgede Boğazköy Projesi adı altında ikinci bir çağdaş kent doğacağı müjdesi verdi.


Temel 3 Eylül'de atılıyor


Çok geniş bir alanda gerçekleştirilecek olan dev projede 4 bin 560'ı apartman dairesi, bin 740 teras evi ve sıra evlerden oluşan toplam 6 bin 300 konut yer alacak....