17 / 05 / 2024

Boğazray ne zaman biter

Boğazray ne zaman biter

İstanbul'da Marmaray' a kardeş geliyor. İncirli - Söğütlüçeşme arasında yapılacak 28 km'lik metro hattı, Boğaz'ın altından geçerek iki kıtayı birbirine bağlayacak. Hattın etüt çalışmaları 2015'te tamamlanacak.

Doları boş verin şimdi, asıl TL'nin ne zaman değer kazanacağı açıklandı! Resmen tarih verdiler

Dolar fiyatlarında yükselme devam ederken, elinde TL olan ya da maaşını TL ile kazanan vatandaşlar TL'nin ne zaman değer kazanacağını merak etmeye başladı. TL hakkında canlı yayında bomba açıklamalar geldi. Gelin bu açıklamalara birlikte göz atalım...

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır?

Kira sözleşmeleri hem kiracı hem de ev sahibi tarafından bağlayıcılığı bulunan belgelerdir. Bu sözleşmede belirtilen maddelerden en önemlisi ise kiralamanın başlangıç ve bitiş tarihleridir. Peki,1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır? İşte

İnşaat yasağı ne zaman kalkıyor?

Gelişen inşaat sektöründe, özellikle yazlık bölgelerdeki boş arsalar da bir bir dolmaya başlıyor. Ancak buralarda yapılacak inşaatlar için yaz aylarında yasak uygulanıyor. Peki, bu sene inşaat yasağı ne zaman kalkıyor?

DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunan projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu bulunuyor. Peki DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

KİPTAŞ 5. Levent ne zaman teslim?

Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta olan 5. Levent'te 4 bin 64 adet daire yer alıyor. Proje İstanbul Eyüp Alibeyköy lokasyonunda inşa ediliyor. Peki KİPTAŞ 5. Levent ne zaman teslim edilecek?

Alibeyköy 5. Levent Evleri ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Evleri ne zaman teslim?

İş GYO Manzara Adalar projesi ne zaman teslim?

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D -100 Karayoluna 4 dakika uzaklıkta hayata geçilen Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor. Peki İş GYO Manzara Adalar projesi ne zaman teslim edilecek?

5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Firma bünyesinde kredi ya da banka kredisi kullanılabilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede yer alıyor. Peki 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Tahliye taahhütnamesi ne zaman alınmalı?

Kiracı, kiraladığı konutu belli bir tarihte boşaltacağına dair bir belge imzalayabiliyor. Bu imzaladığı belge tahliye taahhütnamesi olarak ifade ediliyor. Peki, taahhüdün geçerli olması için tahliye taahhütnamesi ne zaman alınmalı?

Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklık bulunuyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

KİPTAŞ 5. Levent teslimleri ne zaman?

Toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire alanları 50 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Peki KİPTAŞ 5. Levent teslimleri ne zaman?

Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Ferko Signature Levent ne zaman teslim?

Ferko Signature Levent ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Maslak'a 6 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre ve Mecidiyeköy'e 3 kilometre mesafede yer alıyor...

Boğazray ne zaman biter Haberi

Boğazray ne zaman biter


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü, Bakırköy-İncirli’den Kadıköy- Söğütlüçeşme’ye uzanacak 28 kilometrelik metro hattı için, danışmanlık hizmeti ihalesiyle, yeni bir etüt çalışması başlattı. İkinci bir Marmaray olması planlanan proje, metrobüsle paralel olacak. Metronun iki yaka arasında tıpkı Marmaray gibi Boğaz’ın altından tüp geçitle geçmesi düşünülüyor. 20 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan ihaleye, yeterli tecrübeye sahip adaylar, teklif vermek üzere ön yeterlilik başvurusuna davet edildi.


GÜZERGÂH ETÜDÜ HAZIRLANACAK


Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler, ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak kısa liste oluşturulacak. Teklif vermeye davet edileceklerin katılımıyla “belli istekliler arasında” usulü ile ihale yapılacak. Yaklaşık 28 kilometre uzunluğundaki yeni metro hattı projelerinin hazırlanması işinin süresi ise 365 gün. Metro hattı için belirlenen koridorda mevcut ve gelecekteki yolculuk talepleri de...