06 / 07 / 2024

bol dağkent toki viyadüğü ne zaman açılacak

bol dağkent toki viyadüğü ne zaman açılacak

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, “Dağkent TOKİ ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni birbirine bağlayacak viyadük projesi tamamlandı." dedi...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Çankırı'da inşa edilen 384 konuttan 9'u için yeniden kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar yeni evlerine kavuştu.

Rusya'da protestolara neden olan kilise inşaatı durduruldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin 4. büyük şehri Yekaterinburg'da kent merkezinde yer alan bir parkta yapılması planlanan ve günlerdir protesto gösterilerine neden olan kilise inşaatı için halk oylaması yapılmasını istedi.

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

Dinar'da 800 TOKİ konutu için kura çekildi!

TOKİ tarafından Dinar'da yaptırılan 800 konutun hak sahiplerine dağıtımı, noter tarafından yapılan kura çekimiyle yapıldı.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Akhisar'da kent projeleri devam ediyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’da hayata geçirdiği projeler ile ilçenin kaderini değiştirdi. Başkan Ergün, “Daha yaşanılabilir bir Akhisar için yaptığımız ve planladığımız projelerle ilçemize de imzamızı atmış durumdayız” dedi.

bol dağkent toki viyadüğü ne zaman açılacak Haberi

bol dağkent toki viyadüğü ne zaman açılacak


Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, “Dağkent TOKİ ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni birbirine bağlayacak viyadük projesi tamamlandı. Gelecek dönemde üniversiteye dördüncü bağlantı da yapılmış olacak. Dağkent TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımız, üniversiteye ve Tıp Fakültesi’ne daha kolay ulaşabilecek” dedi.


Seçim çalışmalarını kalabalık bir partili topluluğu ile Dağkent TOKİ’de kapı kapı gezerek sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinleyerek çözüm için söz verdi. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Alaaddin Yılmaz, çocuklarla yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Bayanların spor tesisi ve yeşil alan isteğini geri çevirmeyen Yılmaz, yaz ayının başında Dağkent TOKİ’ye yeşil alan ve spor alanlarının yapılacağını söyledi. Yılmaz, “Dağkent TOKİ’de özellikle insanlarımızın yeşil...