28 / 04 / 2024

bölge cezaevi akşehir

bölge cezaevi akşehir

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Alanyurt köyü yakınlarındaki 22 bin 141 metrekare kapalı alana sahip olarak inşa edilerek tamamlanan Akşehir Bölge Cezaevi hizmete gireceği zaman için gün sayıyor..

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

3. İstanbul Başakşehir Avrupa’da görücüye çıkıyor!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesi Almanya’nın Düsseldorf kentinde görücüye çıkıyor. Bugün başlayan fuarın 10 Şubat'a kadar devam etmesi planlanıyor.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir satılık!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de dükkan ve ofisler yer alıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci devam ediyor...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de başlıyor!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de başlıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci başladı...

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

Başakşehir yeni şehir olma yolunda!

Başakşehir, bir yandan kamunun 3. havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. köprü, bölge hastanesi, dev şehir parkları gibi mega yatırım projeleri, bir yandan da birbiri ardına yükselen konut ve yaşam alanlarıyla adeta yeni bir şehir olma yolunda ilerliyor.

Başakşehir Ticaret ve Eğitim Portalı’nda teslimler başladı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Başakşehir’de Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Başakşehir Ticaret ve Eğitim Portalı’nda teslimler başladı.

Trabzon Şehir ve Bölge Planlama Ofisi açıldı!

Trabzon Şehir ve Bölge Plancısı Müge Faiz'in sahibi olduğu Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Kahramanmaraş Caddesi'nde açıldı. Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Başakşehir markalı projelerin adresi oldu!

İstanbul'un yeni gelişim bölgelerinden Başakşehir-Kayabaşı'nda adeta Emlak Konut GYO öncülüğünde yeni bir şehir inşa ediliyor. Önümüzdeki 10 yılda bölge nüfusunun üç katına çıkacağı öngörülüyor.

18. Bölge TOKİ Kayaşehir kura çekilişi!

18. Bölge TOKİ Kayaşehir kura çekilişi bugün saat 10:00'da başladı. Konut teslimlerinin Ağustos ayı itibariyle gerçekleşeceği projede 16 bin 170 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

bölge cezaevi akşehir Haberi

bölge cezaevi akşehir

KONYA'NIN Akşehir ilçesine bağlı Alanyurt köyü yakınlarındaki 100 bin metrekarelik alanda 22 bin 141 metrekare kapalı alana sahip olarak inşa edilerek tamamlanan Akşehir Bölge Cezaevi hizmete gireceği zaman için gün sayıyor. Akşehir Belediye Başkam Adülkadir Ogııl. yapımı tamamlanan cezaevini ve bölge cezaevine ve Kozağaç Toki Konutlarına ulaşımı kolaylaştıracak yeni yol inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Akşehir Belediyesi olarak hem bölge cezaevine hem de Kozagaç Toki konutlarına ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla bu yeni yolu açtıklarını söyleyen Başkan Oğul, "Bölgedeki küçük cezaevleri kapandıktan sonra bölgede büyük bir cezaevine ihtiyaç duyuldu. Akşehir'deki 100 bin metrekarelik alan üzerindeki bölge cezaevimizin inşaatı başlatılarak yapımı tamamlandı. 


Bu cezaevinde 24 adette gardiyanlara ait lojmanlar var. Bu modern cezaevi çok yakın zaman içerisinde hizmete girecek. Biz de Akşehir Belediyesi olarak...