18 / 05 / 2024

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi' nde kuruldu.

Lazkanı İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lazkanı İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Lazkanı ve Muatasem Bıllah Raslan ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Nba İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nba İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Bülent Çırak tarafından kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yayla tarafından kuruldu.

Trios Turizm Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Trios Turizm Ticaret  Limited Şirketi Kadıköy’de  450 bin TL  sermaye bedeli ile Arda Kazan, Bünyamin Bahar, Hazan Kaplan tarafından kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hayder M.F. Al-Obaıdı, Mohanad B.A. Al-Rubaye ve Mustafa S.M.S. Mohamed Salıh ortaklığında kuruldu.

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Akbulut tarafından kuruldu.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu.


Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, sauna, hamam, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, devralmak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü hediyelik ve turistik el sanatları, turistik eşya alım satımı yapmak. 4. Yurt içinde ve dışında turizm acentaları kurmak, veya kurulmuş turizm acentaları ile devamlı veya geçici ortaklıklar...