17 / 05 / 2024

Bolu 500 Evler Cami temeli atıldı

Bolu 500 Evler Cami temeli atıldı

Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Cami ve hemen yanında bulunan dev parkın temeli, kalabalık bir katılımla atıldı. Temel atma, Bolu’da faaliyet gösteren 4 beton firması tarafından gerçekleştirildi.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Öniz 500 Evler satışta! Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar?

ASM Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Öniz 500 Evler projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

TOKİ’den 300 bin TL’ye ev imkanı! Taksitler yüzde 10 peşinatla 1.500 TL’den başlıyor! Bu fırsat son şansınız olabilir!

TOKİ’de sosyal konut kura çekimleri devam ediyor. TOKİ konut satışları sürerken 1.500 TL taksitle konut satış duyurusu herkesin dikkatini çekti. 300 bin TL’den başlayan evler büyük bir fırsat olarak yorumlandı. Konutlarda sadece yüzde 10 peşinat isteniyor.

Bolu'da 14.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 14 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından kuruldu.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Fikirtepe'de dönüşüm için boşaltılan evler 400 liraya kiralanıyor!

Ülke gündemi deprem olsa da her an yıkılacak evlerde yaşam maalesef devam ediyor.  İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm için boşaltılan konutları yabancılar 400-500 liraya kiralıyor. Harabe evler kiraların düşük olması sebebiyle tercih ediliyor. 

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Bolu'da 4 bin 500'den fazla metruk bina yıkıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dereceören köyünde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bolu'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz, "Şu an 4 bin 500'ün üzerinde metruk durumdaki binalar ile bu tür yapıları Bolu'da yıktık" dedi.

Bolu 500 Evler Cami temeli atıldı Haberi

Bolu 500 Evler Cami temeli atıldı

Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Cami ve hemen yanında bulunan dev parkın temeli, kalabalık bir katılımla atıldı.  Temel atma, Bolu’da faaliyet gösteren 4 beton firması tarafından gerçekleştirildi.Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Camisi ve hemen yanında yapımına başlanan dev parkın temelleri törenle atıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği temel atma törenine Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, Çıkınlar Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaçar, birçok mahalle muhtarı ve Çıkınlar Mahallesi halkı katıldı.



BİRLİKTEN KUVVET DOĞDU

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, cami inşaatının yerinin sıradan bir yer olmadığını, bu alanın çok önceden bir konsepti tamamlamak için planlandığını belirterek, “Uzun zamandır. Çıkınlar Mahallesi 500 Evler bölgesinde acil olarak bir cami ihtiyacı vardı ve bu caminin inşaatı için yer...