11 / 05 / 2024

bolu Büyüksu Deresi yapay plaj

bolu Büyüksu Deresi yapay plaj

Bolu'da hayata geçirilecek projeyle, Büyüksu Deresi'nin 1 kilometrelik kısmı gölet haline getirilerek, deniz kumuyla yapay plaj oluşturulacak. Belediye Başkanı Yılmaz: "Gölette, insanlar yüzme imkanına kavuşmanın yanı sıra kano gibi su sporlarını da yapab

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Büyükçekmece 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı.

Küçük sanayiye büyük yatırım!

Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'a yapılacak yeni sanayi siteleri, istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak. Küçük sanayiye büyük yatırım yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde başvurular 17 Şubat'ta bitiyor!

Bolu'da TOKİ tarafından hayata geçirilen Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde ek talep toplama süresi 17 Şubat'ta bitiyor. Kalan son dükkanlar alıcılarını bekliyor.

bolu Büyüksu Deresi yapay plaj Haberi

bolu Büyüksu Deresi yapay plaj

Bolu'da hayata geçirilecek projeyle, Büyüksu Deresi'nin 1 kilometrelik kısmı gölet haline getirilerek, deniz kumuyla yapay plaj oluşturulacak. Belediye Başkanı Yılmaz: "Gölette, insanlar yüzme imkanına kavuşmanın yanı sıra kano gibi su sporlarını da yapabilecek"


Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme  ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1  kilometrelik yapay plaj oluşturulacak. Bolu Belediyesi, doğal güzellikleri ve çok sayıda gölüyle ünlü  Bolu'nun plaja kavuşturulması için, il merkezinden geçen Büyüksu Deresi'ne  yönelik proje hazırlattı. Gelecek hafta çalışmalarına başlanacak proje  kapsamında, derede 1 kilometrelik sahil oluşturulmasının yanı sıra kano  yarışlarına uygun parkur düzenlemesi de yapılacak.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı  açıklamada, kent sakinlerinin ve turistlerin faydalanabileceği yapay plajın yer  aldığı projeyi çok önemsediklerini söyledi.

Kentte yaşayan insanların deniz özlemini gidermek istediklerini  anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Büyüksu...