07 / 05 / 2024

bolu eski sinema binası yıkılacak mı

bolu eski sinema binası yıkılacak mı

Bolu Kent Meydanı'nda bulunan eski sinema binasının yıkılmasına karar verildi. İl Genel Meclisi Mart ayı toplantılarında 4 komisyonda alınan karar doğrultusunda binanın yıkılması yönünde karar alındı. Yıkım işlemlerine kısa sürede başlanacak.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Bolu Belediyesi ana hizmet binası yıkılıyor!

Büyük Camii Mahallesi'nde yer alan ve yeni yapılan hizmet binasının kısmen tamamlanmasının ardından boşaltılan eski Bolu Belediyesi Hizmet Binası yıkılıyor.

7 ilde 9 imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bolu, Eskişehir, Bakırköy, Zonguldak, Mersin, Ankara ve Çanakkale'de 9 imar planı değişikliğini onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bolu Eski Posta Caddesi'nde dönüşüm yıkımları tamamlanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılmasına karar verilen Eski Posta Caddesindeki binaların yıkımı tamamlanıyor.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Bolu Belediyesi İmar Müdürü tutuklandı!

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Bolu Belediyesi İmar Müdürü Settar T. tutuklandı.

Bolu Eskiçağa Köyü sakinleri: Köyü taşıyın!

Bolu'nun Yeniçağa ilçesine bağlı Eskiçağa köyünün sakinleri, dağdan yuvarlanan kayalar nedeniyle korku içinde yaşıyor. Köylüler ya kayaların kaldırılmasını ya da köyün taşınmasını istiyor.

Bolu'daki eski sinema binası yıkılacak!

Bolu Kent Meydanı'nda bulunan eski sinema binasının yıkılmasına karar verildi. İl Genel Meclisi Mart ayı toplantılarında 4 komisyonda alınan karar doğrultusunda binanın yıkılması yönünde karar alındı. Yıkım işlemlerine kısa sürede başlanacak.

Bolu Kardelen Sineması yıkılacak!

Kent Meydanı’nda bulunan eski sinema binasının yıkılmasına karar verildi. İl Genel Meclisi Mart ayı toplantılarında 4 komisyonda alınan karar doğrultusunda binanın yıkılması yönünde karar alındı. Yıkım işlemlerine en kısa sürede başlanacak.

Bolu Esas 14 Burda AVM bugün açılıyor!

Bolu'nun ilk alışveriş merkezi Esas 14 Burda, bugün açılıyor. Esas 14 Burda 120 mağazasıyla hizmete girecek ve İçinde giyim, market, restoran, cafe, sinema gibi bir çok alan barındıracak.

Eskişehir'de tarihi mekanların restorasyonu tamamlandı!

İstanbul'da tarihi dokunun yok edildiğine ve sinema ile tiyatro salonlarının kapatıldığına tanıklık edince, her sokağında bir sanat eserini bulunduran Eskişehir geliyor insanın aklına.

Bolu'da atıl binalar yıkılıyor!

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol Köroğu ve Sandallar Mahallesi'nde atıl vaziyetteki eski binalar yıkıldı. Ayrıca Bolu'da Arı ve Okul Sokak'ta imar planına uygun olarak yol genişletme çalışması yürütüldü.

Bolu Valisi Zahteroğulları Sarot Termal yatırım alanlarını gezdi!

İlçe ziyaretlerini sürdüren Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hem yatırım hem de turizm tesislerini gezdi. Vali Zahteroğulları, atıl bir şekilde bekleyen eski yatırımlar için acilen bir planlama istedi ve bunları turizme kazandıracaklarını söyledi...

bolu eski sinema binası yıkılacak mı Haberi

bolu eski sinema binası yıkılacak mı

Uzun süreden bu yana yıkılıp yıkılmayacağı konusunda tartışmaları devam eden eski sinema binasının Kardelen sinemasının bulunduğu alan için 4 komisyonda yıkılmasını istedi. Raporların onaylanmasıyla birlikte Özel İdare'ye yetki verilerek Kardelen Sinemasının yıkılması kararlaştırıldı. Komisyon raporlarında, "Mülkiyeti İl Özel idaremize ait ilimiz Merkez ilçe Tabaklar Mahallesi, tapunun 317 ada, 110 nolu parsel üzerinde kayıtlı üzerinde sinema binası bulunan taşınmazın 18. Madde uygulanması tamamlanmış, ticari bölge, bitişik nizam, 6 kat olup Kuzeyinde ve Doğusunda imar yolu, Batısında kent meydanına cephesi olan 684 metrekarenin tamamı kullanılacak olup; kentsel dönüşüm yasası kapsamında değerlendirilerek, mevcut binanın ekonomik ömrünü tamamladığından yıkılarak yeni iş yeri, konut vb. işlerin yapılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yetki verilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur" denildi. İhtisas komisyonlarından gelen raporlar oy...