29 / 04 / 2024

bolu himmetoğlu köyü kamulaştırma

bolu himmetoğlu köyü kamulaştırma

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından termik santral ve kömür ocakları faaliyetleri için Bolu Göynük'e bağlı Himmetoğlu Köyü'nde acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy fiyat listesi 2017!

Yenitepe Kadıköy projesinde toplam 1.100 daire ve ticari alanlara yer veriliyor. Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy fiyat listesi 2017 kapsamında projedeki daireler 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplam 738 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor.

Bolu’da yayla evlerinin yıkım kararına tepki!

Bolu’da Yakuplar Köyü Yaylası’nda bulunan 4 ev için yıkım kararı çıktı. Yıkım kararıyla şok olan köylüler için destek git gide büyüyor.

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu ödeme koşulları!

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Yenitepe Kadıköy satış fiyatları 621 bin TL'den başlıyor...

bolu himmetoğlu köyü kamulaştırma Haberi

bolu himmetoğlu köyü kamulaştırma


Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından termik santral kurma şartı ile işletilmesine izin verilen İR:5359 ruhsat numaralı kömür sahasında yürütülecek dekapaj ve kömür üretim faaliyetleri için Bolu Göynük Himmetoğlu Köyü'nde belirlenen alanlarda acele kamulaştırma yapılacak.


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6597

Bolu İli, Göynük İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli haritalar ile listelerde sınırları, bulundukları yer ve ada/parsel numaraları belirtilen taşınmazların, termik santral kurma şartı ile işletilmesine izin verilen İR:5359 ruhsat numaralı kömür sahasında yürütülecek dekapaj ve kömür üretim faaliyetleri kapsamında, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar?Bakanlığının 11/6/2014 tarihli ve 914 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar?Kurulu’nca 2/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Kamulaştırılacak alanlar için