03 / 05 / 2024

Bolu OSB nerede

Bolu OSB nerede

Bolu OSB Müdürü "Büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak." dedi...

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Dörtdivan fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Dörtdivan kurası ne zaman? TOKİ Bolu Dörtdivan başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Seben 2. Etap fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Seben 2. Etap kurası ne zaman? TOKİ Bolu Seben 2. Etap başvuruları nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

10 soruda TOKİ Bolu 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Bolu 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bolu 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bolu 50 bin konut kampanyası detayları 2019...

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi nerede?

TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları 75,87 ve 124,44 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruları sona eren projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi nerede?

Bolu Mengen TOKİ 2. Etap kurası nerede çekilecek?

Toplamda 291 adet konutun satışa çıktığı Bolu Mengen 2. Etap TOKİ Konutları fiyatları 68 bin 728 TL'den başlıyor. Peki Bolu Mengen TOKİ 2. Etap kurası nerede çekilecek?

TOKİ 2. Etap Bolu Mengen kura çekilişi nerede?

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap kura çekimi yarın yapılacak. Toplamda 291 adet konutun satışa sunulacağı projede daire fiyatları 68 bin 728 TL'den başlıyor. Peki TOKİ 2. Etap Bolu Mengen kura çekilişi nerede?

Bolu Gerede OSB'de altyapı ihalesi yapılacak!

Bolu Gerede Organize Sanayi Bölgesi Tevsii alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu ve telekom inşaatlarından müteşekkil noksan kalan altyapı yapım işi ihale edilecek.

Bolu Gerede OSB altyapı ihalesi 10 Eylül'de!

Bolu Gerede Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bolu Gerede Organize Sanayi Bölgesi Tevsii alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu ve telekom inşaatlarından müteşekkil noksan kalan altyapı yapım işini ihale edecek.

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap daire fiyatları 68 bin 728 TL'den başlıyor. Projede toplam 291 adet daire satışa sunuluyor. Peki TOKİ Bolu Mengen 2. Etap kura çekimi nerede?

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Bolu OSB'nin altyapı sorunları çözüldü!

Bolu OSB Müdürü "Büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak." dedi...

Bolu OSB nerede Haberi

Bolu OSB nerede

Bolu OSB Müdürü Mustafa Gülen Ankara-İstanbul Karayolu'nun güneyinde, büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak. Bugün itibarıyla bölge yönetimi olarak Bolu'nun ekonomik kalkınmasında lokomotif görevi üstlenmeyi hedefliyoruz. Mevcut OSB, 51 sanayi parseli ile 73 hektarlık alana sahip. Bu alana ilave olan 74 hektar sahadan oluşan Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 35 sanayi parselinin faal duruma geçmesiyle birlikte bölgedeki istihdam oranı artacak. Bölgemizin altyapı açısından eksiği bulunmuyor. 51 sanayi tesisinden 47'si faal durumda. Dört tesis ise imalat değişikliğinden dolayı geçici bir süreliğine boşta bekliyor. Faaliyetteki firmalarda 3 bin 600 kişi istihdam ediliyor. 


10 bin kişilik istihdam hedefi 

OSB'ye ilave kısmın faal duruma geçmesiyle birlikte...