16 / 05 / 2024

bolu turizm

bolu turizm

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, kentin turizm açısından önemli potansiyele sahip olduğunu belirterek, Abant, Gölcük, Yedigöller ve Kartalkaya gibi dünyaca tanınmış turizm merkezlerinin ilgi gördüğünü söyledi

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

İşte Bolu'ya çağ atlatacak projeler!

Her mevsim farklı güzellikleri barındıran Bolu dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğunu yeni projelerle bir kez daha kanıtladı.

Nabi Avcı: Bolu’daki turizm yatırımlarına destek vereceğiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la makamında görüştü. Bakan Avcı bu görüşmede, “Ben ve Bakanlığım Köroğlu ile ilgili yapılacak çalışmalarda ve Bolu’daki turizm yatırımlarına gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Ali Erçoşkun: Bolu, turizm ve spor kenti olacak!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bolu, turizm ve spor kenti olacak” hedefinde çıtayı yükseltti. Ercoşkun, yeni bir yatırıma imza daha atmaya hazırlandıklarını belirtti.

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesinde sona gelindi!

Türkiye'nin en yaşanabilir 3. kenti olan Bolu'nun turizm ve spor kenti olma yönünde çalışmaları hızla sürüyor. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Şehirde bir kilometrelik plajda gölet çevresinde yürüyüş yolları ve parklar olacak" diye konuştu.

Bolu Köroğlu Dağı'nın imar planları hazırlanıyor!

BOLU`da, geçen yıl 22 Ağustos`ta, `Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi` ilan edilerek turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık yeşil alanla ilgili imar planlarını hazırlama sürecinin devam ettiği açıklandı.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası 2019'da tamamlanacak!

Kültür, Turizm ve Gelişim Bölgesi ilan edilen Bolu'da yatırımlar hızlanıyor. Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı 26 Ocak'ta açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, 250 milyon dolarlık yatırımın bin kişiye iş sağlayacağını söylüyor.

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.

Bolu Mudurnu'nun imar planlarını hazırlanıyor!

İmpo İmar Bolu Mudurnu'nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor. Planlama ile ilçenin çarpık yapılaşma bölgelerinin yeni planlarla sağlıklı hale geleceği belirtilerek, bunun da ilçenin turizm potansiyelini artıracağı açıklandı.

Bolu Köroğlu Dağları’nda yol çalışmaları başladı!

Bolu, Köroğlu Dağları’nda turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yeni yol yapım çalışmaları başladı.

Bolu Köroğlu Dağları’nda yol çalışmaları hız kazandı!

Bolu, Köroğlu Dağları’nda geçtiğimiz Ağustos ayında turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları başladı.

Bolu Köroğlu Dağları'nda yeni yol yapım çalışmaları başladı!

Bolu, Köroğlu Dağları'nda geçtiğimiz Ağustos ayında turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları başladı.

Bolu Köroğlu Dağları imara açıldı!

Bolu Köroğlu Dağları'nda geçtiğimiz Ağustos ayında turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları başladı.

bolu turizm Haberi

bolu turizm


Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, kentteki turizm belgeli 21 tesiste geçen yıl 25 bin 100 Arap turistin konakladığını söyledi.


Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin turizm açısından önemli potansiyele sahip olduğunu belirterek, Abant, Gölcük, Yedigöller ve Kartalkaya gibi dünyaca tanınmış turizm merkezlerinin ilgi gördüğünü anlattı.


"Bolu, doğa turizminin yanı sıra tarihi yönden de çok zengin bir il" diyen Kaplan, "Özellikle Mudurnu ve Göynük'te bulunan tarihi mekanlar tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği yerler. Özellikle Sudi Arabistan, Suriye ve Kuveyt'ten Arap turistler geliyor. Bolu'da bulunan turizm belgeli 21 tesiste bir yılda 25 bin 100 arap turist konakladı" şeklinde konuştu.


Kaplan, bu yıl daha fazla Arap turistin kenti ziyaret etmesini beklediklerini dile getirdi.


Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz da Arap turistlerin Abant'ın...