03 / 05 / 2024

Bolu yeni tesislerle sporun merkezi olacak

Bolu yeni tesislerle sporun merkezi olacak

Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Gerede 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 236 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut projesi yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ Bolu projesi geliyor! 236 yeni konut için tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi tarih belli oldu. Proje kapsamında Gerede'de 236 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Bolu projesiyle tek bir ilçeye 139 yeni konut geliyor!

TOKİ Bolu projesiyle sadece tek bir ilçeye 139 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın ihaleye çıkacak...

TOKİ Bolu 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 106 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 106 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Bolu projesi için tarih belli oldu! Sadece bir ilçeye 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu projesi için tarih belli oldu.... Sadece bir ilçeye 106 yeni konut geliyor...

TOKİ Bolu 2023 projesinde son dakika! Sadece bu ilçeye 110 yeni konut geliyor!

TOKİ Bolu 2023 projesinde son dakika müjdesi geldi... Sadece bu ilçeye 110 yeni konut geliyor... İşte Bolu TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Bolu projesi için düğmeye bastı! Tam 365 yeni konut geliyor!

250 bin yeni konut için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bolu projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede 365 konut yer alacak.

TOKİ'den Bolu'nun o ilçesine 139 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'da 139 konutluk yeni proje inşa edecek. Bolu TOKİ 2022 projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu projesiyle 139 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu projesinin ihalesi 17 Ekim'de yapılacak. 

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Yeniçağa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Bolu'ya 206 yeni konut müjdesi! Bolulular dikkat! Beklenen gün geldi! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 206 yeni konut yer alacak.

Bolu yeni tesislerle sporun merkezi olacak Haberi

Bolu yeni tesislerle sporun merkezi olacak


Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.  


Yaz aylarında Türk ve yabancı futbol takımı ile güreş ve basketbol mili takımlarının yanı sıra hentbol ve hokey gibi diğer salon sporu takımlarının kamp yaptığı Bolu'nun, ilerleyen yıllarda tüm spor dallarına hitap eden bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor.


Bu kapsamda Bolu Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmalar çerçevesinde, Bolu'ya yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Aladağlar'da yapılan etüt çalışmasında, bölgede Avrupa standartlarında 300 futbol ile 15 golf sahası alanı belirlendi.


Bunun yanı sıra kapladığı alan ve su kapasitesi itibarıyla Batı Karadeniz Bölgesi'nin...