27 / 04 / 2024

Boluda 51 bin hektar yeşil alan imara açıldı

Boluda 51 bin hektar yeşil alan imara açıldı

Bolu'da aralarında orman arazilerinin bulunduğu 51 bin hektarlık yeşil alan, turizm yatırımları için imara açıldı. Tahsis edilen alanın Bolu'nun toplam ormanlarının binde beşini geçmediği açıklandı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

Yeni yılın ilk ayında açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporunda yer alan rakamlara göre; Ocak 2024'te Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı ise 51 bin 998 Türk Lİrası olarak belirlendi. 

Her şeye zam Fiat Egea Sedan'a tam 51 bin TL indirim geldi! İşte Egea Sedan'ın tek tek açıklanan yeni fiyatları!

Her şeye zam Fiat Egea Sedan'a tam 51 bin TL indirim geldi... Peki Egea Sedan'ın güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Egea Sedan'ın tek tek açıklanan yeni fiyatları...

Milli Emlak resmen açıkladı! Tam 51 bin TL'ye arsa satılıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını kaçırmayın! 

Zonguldak Kilimli Milli Emlak, Zonguldak ili, Kilimli ilçesinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet araziyi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Zonguldak'ta yer alan gayrimenkullerin ihalesi ne zaman? 

Askere gideceklere müjde! Hesabınıza toplam 51 bin TL yatacak! Bu parayı hemen alın!

Zorunlu askerlik hizmetin bitmesine karşın askerliğe devam eden gençlere devlet tarafından pek çok alanda destek sağlanıyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana toplam 51 bin TL ödeme yapılıyor.

Mini 5 Kapı'ya 51 bin 400 TL'lik Ocak zammı geldi! İşte Mini 5 Kapı 8 Ocak 2023 fiyat listesi!

Mini 5 Kapı'ya tam 51 bin 400 TL'lik Ocak ayı zammı geldi. Peki Mini 5 Kapı'nın Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Mini 5 Kapı 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mini Cooper Clubman 51 bin TL zamlandı! İşte Mini Cooper Clubman 26 Kasım 2022 fiyat listesi!

Mini Cooper Clubman Kasım ayında 51 bin TL zamlandı. Peki Mini Cooper Clubman'in Kasım ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini Cooper Clubman 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Resmen değişti! 51 bin lira karşılıksız veriliyor, işte başvuru şartları

Asgari ücret zammı sonrası birçok ödemede de artış yaşanmıştı. Bunlardan biri de işsizlik maaşı en yüksek rakam 5 bin 500 liraya çıktı. Başvurular ise e-Devlet üzerinden 30 gün içerisinde yapılmakta. İşte son dakika haberinin tüm ayrıntıları ve başvuru şartları...

TOKİ'nin ürettiği 51 bin evden 678'i alt gelir grubuna yönelik!

TOKİ'nin İstanbul projeleri değerlendirildiğinde bitirilen 50 bin 918 konuttan yalnızca 678’inin alt gelir grubuna yönelik inşa edildiği belirlendi.

İstanbul'da 51 binden fazla iş yeri açıldı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde yapılan açıklamaya göre; 2020 yılı içerisinde 51 bin esnaf yeni iş yeri açtı.

2019'da yabancılara 51 bin 39 gayrimenkul satıldı!

Türkiye vatandaşı olmak isteyen yabancılara yönelik gayrimenkul alım şartının 1 milyon dolardan 250 bin dolara düşürülmesiyle gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı...

Sivas'ta konutların yüzde 60,5'inin sigortası yok! 

Elazığ depreminden en çok etkilenen şehirlerden biri Sivas oldu. DASK, Sivas'ta 130 bin 140 konuttan sadece 51 bin 432'sinin deprem poliçesi olduğunu açıkladı...

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Mushtaq Ahmed, Kenan Özkan, Safdar Iqbal ve Şahin Cihangir Akgül ortaklığında kuruldu. 

Boluda 51 bin hektar yeşil alan imara açıldı Haberi

Boluda 51 bin hektar yeşil alan imara açıldı


Doğal güzellikleriyle ünlü Bolu’da aralarında orman arazilerinin de bulunduğu yaklaşık 51 bin hektarlık yeşil alan turizm gelişim bölgesi ilan edilerek turizm yatırımları için imara açıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, turizm bölgesi ilan edilen bölgelerde turizm yatırımlarına teşvikler verileceğini belirterek, "Yatırım için tahsis ettiğiniz ormanlık alan o ilin toplam ormanlarının binde beşini geçmiyor. Yapılacak yatırımlarda da ormana kalıcı zararlar verecek bir durum kesinlikle söz konusu olmayacak. Bu alanda yatırım yapacak turizmciler yaptıkları alanın üç katı kadar alanı ağaçlandıracaklar" dedi.


Bolu’da Köroğlu dağlarının eteklerinde bulunan Kartalkaya Kayak Merkezi ile Karacasu Termal Turizm Merkezi arasında kalan yaklaşık 51 bin 450 hektarlık yeşil alan ’Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi’ ilan edildi.


Konuyla ilgili Bakanlar Kurulu’nun kararı da Cumartesi günü Resmi Gazete’de...