02 / 05 / 2024

Boluda Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı kurulacak

Boluda Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı kurulacak

Türkiye'de Belediyecilik anlamda ilklere imza atmaya devam eden Bolu Belediyesi, bu anlamda bir ilke daha imza atarak Alpağutbey Mahallesi'ne ‘Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı’ kuracak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 3 adet arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 2 adet konut imarlı ve 1 adet ticaret imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de ticaret ve konut imarlı arsa satılıyor!

Nilüfer Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çalı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de konut mağdurları mahkemeye başvurdu!

Bursa Nilüfer'de evlerini ve arsalarını iki müteahhide kat karşılığında satan kişilerin evleri teslim edilmedi. Mağdurlar mahkemenin yolunu tuttu.

Boluda Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı kurulacak Haberi

Boluda Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı kurulacak

Bolu Belediyesi, yepyeni bir proje ile yeniden Türkiye genelinde adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek ve yine Türkiye’de tek olacak yeni projenin adı ise ‘Nilüfer ve Bonsai Ağacı Üretim Parkı’ projesi. Proje, Alpağutbey Mahallesi Ressam Orhan Ersoy Sokak’ta toplam 7.300 m2’lik dev bir alanda yapılacak. Parkın tam ortasında her birisi 290 m2’lik dört ayrı havuzdan oluşan 1.160 m2 büyüklüğünde ‘Nilüfer Havuzu’ yer alacak. Havuzun içerisinde nilüfer türlerine göre içeriden farklı yüksekliklerde 104 ayrı bölüm bulunacak ve her nilüfer türünün yeri maksimum boyuna göre belirlenecek. Havuzların suyu ise park alanında bulunan yeraltı sularından sağlanacak. Park alanında bulanan yeraltı suları toplanarak önce parkın kuzeydoğusunda bulunan alabalık havuzunu ve sonra da nilüfer havuzunu dolduracak. Kalan...