17 / 05 / 2024

bölükyazı toki projesi

bölükyazı toki projesi

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

Diyarbakır'daki riskli 2 bin 500 bağımsız bölüm için dönüşüm müjdesi!

Diyarbakır'da risk taşıyan 2 bin 500 bağımsız bölüm için kentsel dönüşüm projesi başlatılacaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede hayata geçirilecek çalışmaları ve projeleri anlattı.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 bağımsız bölüm 2019 değerleme raporu!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi 11 bağımsız bölüm 2019 değerleme raporu!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi 11 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Cer İstanbul bağımsız bölüm sayısı 169 adet oldu!

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Cer İstanbul projesi kapsamında 148 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 169 adet oldu...

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

bölükyazı toki projesi Haberi

bölükyazı toki projesi

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Yarın gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/3764 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami...